Görüş Bildir
Haberler
ZenMate, Twitter'ın Yasaklanmasının Ardından Normalden 60 Kat Fazla İndirildi

ZenMate, Twitter'ın Yasaklanmasının Ardından Normalden 60 Kat Fazla İndirildi

Batuhan
21.03.2014 - 14:44

ZenMate, Twitter'ın Yasaklanmasının Ardından Normalden 60 Kat Fazla İndirildi

Sizlere daha önce tanıttığımız Chrome tabanlı VPN çözümü ZenMate , ülkemizde Twitter’ın yasaklanmasının ardından normalden 60 kat fazla indirildi .

Şirketin CEO’su Simon Specka‘dan aldığımız bilgiye göre ZenMate; Twitter yasağı sonrasındaki ilk 12 saatte, yaklaşık 30 bin kez indirildi. Bir başka deyişle ortalama olarak her 12 saatte 500 kez indirilen ZenMate’in yasak sonrası 60 kat fazla indirildiğini söyleyebiliriz.

Ayrıca Simon ile ülkemizin içinde bulunduğu bu üzücü durumu da konuştuk ve kendisi şunları paylaştı: “ Dünyanın her yerinde insanlar son derece normal olarak özgürce erişilebilir bir internet talep ediyor. Biz de bu konuda çeşitli engellemelere maruz kalan kişilere yardım etmeye sonuna kadar devam edeceğz.

1 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan ZenMate’in üzerinden her ay 1,5 petabyte -yani 1 milyon 572 bin 864 GB- veri geçiyor. Henüz iOS ve Android için herhangi bir mobil çözümü bulunmayan şirket, bu platformlarda çalışacak mobil uygulamalar için hazırlıklarına son hızıyla devam ediyormuş. Edindiğimiz bilgiye göre Nisan, en geç Mayıs ayı içinde ZenMate mobil uygulamalarını yayınlamış olacak.

Siz de Chrome tarayıcınızda tek tıkla VPN bağlantısı kurmak istiyorsanız ZenMate’i buradan indirebilirsiniz.

Webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/03/21/ze...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın