Görüş Bildir
Haberler
Youtuberlara NE Oluyor?

Youtuberlara NE Oluyor?

Neslişah Karaağaç
15.04.2015 - 12:03 Son Güncelleme: 16.04.2015 - 14:43

Çoğumuzun canını yakan bu yeni haberler, Youtuber'ların başlarına gelen kötü şeyler.. Bunlar tesadüf olabilir mi? Yoksa birinin planladığı bir şey mi? Bunu merak edenlerle bir ayağı çukura giren Youtuber'larla birlikte bu galeriye bir göz atalım!

Resmin Sahibi: Ahmet Balaman

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Servet Carey'in Kanalının Hacklenmesi

1. Servet Carey'in Kanalının Hacklenmesi

Vay anasını, dediğim olay. Suriye kökenli bir kişi, sanıyorum, kanalı ele geçirmeyi başarabilmiş. Düşünmeden tüm videoları silen, üstüne üstlük kendi videolarını yükleyen terbiyesiz bir kişiden başka bir kişi olmadığını bildiğimiz halde insan sinirlenmeden duramıyor. Gördüğünüz fotoğrafta gözükmüyor ancak kapak fotoğrafında bir Kuran-ı Kerim vardı. Profil fotoğrafında ise Polat Alemdar'a benzeyen (ciddiyim) bir kişi vardı.

Sinirlenmemek Elde Değil..

Sinirlenmemek Elde Değil..

Servet Carey bu konu hakkında çok sinirli. En azından öyle görünüyor. Valla ben sizi bilmem ancak benim o kadar emeğimi 30 saniyede silseler bende bundan aşağı sinirlenmezdim. Şu aralar çok tersine gidecek bir şey söylemeseniz daha iyi olabilir :D

Umarım İleride Bunu Kötü bir Anı Olarak Hatırlarız

Umarım İleride Bunu Kötü bir Anı Olarak Hatırlarız

Neyseki, kanal tamamen ele geçirilmiş durumda değil. Kontrolü yavaş yavaş ele alıyoruz. Umarım kazasız belasız kanalı tekrar ele geçirirsin Servet abi. Geçmiş olsun. Bu sadece bir ilk ama. Diğer olaylarla beraber çok büyük bir kuşku içerisine düşebiliyor insan. Diğer olaylara geçelim.

2. Videoyun'un Oyun Videoları Çekmeyi Bırakması

2. Videoyun'un Oyun Videoları Çekmeyi Bırakması

Sizi bilmem ama beni en çok üzen şey bu oldu. Onları 3-4 yıldan beri takip ediyordum ve bu haber beni yıkan şey oldu. Maalesef bu haberleri kabul ettiler. O haberlere göz atalım.

Onaylanan Fatality

Onaylanan Fatality

İlk başta sadece bir söylenti diye düşünüyordum, ancak en azından Batu Bozkan'ın bunları kabul etmesi bitirici vuruş oldu denilebilir. Youtuber'lara olan bu şeylerin birbirleriyle bağlantılı olduğu söylentisine inanmıyordum, bu habere kadar. Artık öyle düşünmemek elde değil maalesef.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Umut Olabilir

Bir Umut Olabilir

Batu Bozkan son videolarında sıkıldığını yavaş yavaş belli ediyordu zaten. Videoları genellikle o yüklediği için olabilir. Batu Bozkan Berk Özdemir'in tersine oyunları ciddiye alan bir kişiliğe sahip olduğundan dolayı sıkılan ilk kişinin o olması muhtemeldi. Berk Özdemir zaten oyunları eğlence için oynuyordu ve videoları biraz daha nadir geliyordu. En son videosunda da gayet neşeliydi. Bunun için hala bir umut olabilir.

Planlar Aniden Değişti Mi?

Planlar Aniden Değişti Mi?

Batu Bozkan'ın bu paylaşımını hatırlarsınız. Biz tam endişelenmeye başlamışken bu paylaşım (en azından benim) rahatlamama sebep oldu. Video gelecek yay diye her gün kanalı kontrol etmeye başladık.. Ama sonuç hiçbirimizin istemediği bir şey oldu. Asıl sorun şu, Batu Bozkan neden hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu? Yoksa uzun zamandan beri böyle hissediyordu ama belli etmemeye mi çalışıyordu? Sanırım bu soruların tek cevabı onlar. Diğer olaylara geçme zamanı.

3. Burak Oyunda'nın Neredeyse 1000.000. Aboneye Sahip Olacak Olması

3. Burak Oyunda'nın Neredeyse 1000.000. Aboneye Sahip Olacak Olması

Kendisini biliyoruz. Bot Oyunda ismiyle daha popüler olan Burak Oyunda neden tam da bu olaylar sırasında yükselmeye başlıyor? Tüm bu teorileri güçlendiren olay tam da bu, aslında. Her türlü şey aklımıza gelirken onun botlarının artmasını beklemek bir çoğumuzun sinirini bozuyordur muhtemelen. Yoksa Bot Oyunda düşündüğümüz kadar boş biri değil de, tüm Youtuber'ları avlamaya çalışıyorsa ne olacak? Bunlar sadece aklımıza gelen ihtimaller. Ama onların da ihtimal olduğunu unutmayalım.

-BONUS- Beril Sergün

-BONUS- Beril Sergün

Sims serisiyle de tanınan Beril Sergün aplamız BSG (Bölüm Sonu Canavar)'de çalışmakta ve bu durum nedeniyle Youtube'daki kanalına ilgi göster(e)miyor. Eğer sadece Youtube kanalını takip ediyorsanız umudu çoktan kesmiş olabilirsiniz. Ancak bilmiyorsanız diye söyleyeyim, BSG'de Youtube kanalından çok daha fazla video çekmeye başladı. Arkasında birsürü seri bırakarak. Kendisi de söylemişti Sims serisinin hiç bitmeyeceğini. O da artık Videoyun gibi canlı yayınlara vurdu kendini. Umarım düzenine geri döner. Onu özlüyoruz.

-BONUS 2- Pintipanda

-BONUS 2- Pintipanda

Aah, ah. Bu 3 kanalın yokluğunu idare eden birkaç kişiden birisin be Tuna abi. Efkardan kendimizi sana vuruyoruz, üzüntümüzü senle bastırmaya çalışıyoruz.. Yardım etmiyorsun değil. Şimdi her şey yolunda olsa da hatırlarsanız önceden bir talihsizlik yaşanmıştı. Bizi üzen, efkarlandıran, ağlatan bir videoydu bu. İyiki kendini toparladın. Sen mutluysan biz de mutluyuz. Üzgünsen biz de üzülürüz Tuna abi. Belki bu ay/yıl/hafta ne derseniz, Youtuber'ların lanetlendiği bir zaman dilimidir ha? Olan olaylara bakılırsa böyle bir şey söylemek mümküne benziyor. Umarım her şey düzelir..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
26
21
13
8
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
onedemiyoki

Bir ara illuminati ye bağlayacak dedim ama neyse ki olmadı öyle bir şey. Olan biten de bir şey de yok ortada. Bir kanal çekmeyi bırakmış birisi haklenmiş ve ... Devamını Gör

Morticia

Vur dedik öldürmüşsün be kardeşim. Kaç yaşındasın on üç mü?

Afedersin de ne alakası var? Olayları tam olarak bilmeyen kişiler için hazırlanmış bir galeri bu.

helheimlinasa

beril ablaaaaa ^w^