Görüş Bildir
Haberler
YINFO ? kim ki :/

YINFO ? kim ki :/

Yinfo Gençlik Bilgi Merkezi
13.02.2014 - 00:03 Son Güncelleme: 13.02.2014 - 00:15

YINFO ? ne demek diye sorarsanız ?

YINFO ? ne demek diye sorarsanız ? 

YINFO;  ayrımcılık, ırkçılık, cinsel istismarlığı savunan, sosyal adalet olmasın, işte efendim gönüllüler gitsin, gençler olmasın, işte haklarımıza ulaşmayalım diyen bir yer mi zannediyorsunuz ...işte takdir size kalmış..buyrun YINFO Gençlik Bilgi Merkezi ve Gençlik Bilgi Konseyi | Sosyal Adaletin Sağlanması Senin Elinde…den bizi takip edebilirsin.

YINFO ; ilk başta bu ne laaaa ! dedirten bir anlamı var tabi...ancak şu da varki YINFO oturduğun yerinden gönüllü olmayı sunan bir platformu size sunuyor...

Evet gerçekten oturuyorusun ve YINFO ile bilgi ediniyorsun..yat ,uzan , keyfine bak...öle kafadar bir yer işte..(:

Peki ne sunar bu adı sanı belirsiz isimdeki bu şey dersen eğer ..şunu söyleyebilirim birileri gençler için çalışıyor, birileri burada gençlerin bilgilenmesini sağlıyor ..sen bir elin bal da bir elin yağda iken ..sen oturduğun yerden vizyon kazanasın diye çalışıyor..Peki kimin için çalışıyor bu YINFO ''gençler'' için...

Diyoruz ki sen yattığın yerde olup bitenden haberin yokken, partilerde kop kop yapar iken, arabanla turlar iken , ortam cool luk yapar iken ! birileri senin haklarını araştırıyor ve bak efendim işte sen yoksan biz bir eksiğiz içi mücadele ediyor. ((:

Yanlış anlamayın bunu sistem böyle diyede kafa patlatmayın...

İşte sana fırsat ...

  • Vizyonun mu genişlesin istiyorsun..?

  • Yavvv yitiiirr haaa..sıkıldım mı diyorsun...?

  • Ben çok üşengeç insanım yahu, her şeyden kolay yoldan haberim olsun mu istiyorsun..? 

  • Bu kadar üşengeçlik yeter, yeni insanlar yeni çevreler , yeni, sahalara ihtiyacım var mı diyorsun ?

Her şey bir tık kadar yakınında YINFO Gençlik Bilgi Merkezi den bize ulaş ..Stresinde geçer , farklı vizyonda bulursun ..işte bir tıkkk kadar sana yakınız..

Durduğun kabahat..(:

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0