Görüş Bildir
Haberler
Yerli Shameless Geliyor!

Yerli Shameless Geliyor!

yasmncx
03.07.2016 - 18:26

Sadece Dedikodu Değil

İlk yayınlandığı günden beri Amerika başta olmak üzere dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Shameless dizisinin Türkiye'ye uyarlanacağına dair dedikoduların bir tık önüne geçen haberler var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Shameless?

Chicago'nun fakir Güney kesiminde yaşayan alkolik, sorumsuz bir baba ve 6 çocuğunun kimi zaman gülümseten, kimi zamansa ağlatan hikayesi anlatılıyor dizide. Dizi, cok fazla cinsellik ve küfür içerdiği hakkında eleştirilere maruz kalsa da Amerika'nın en yüksek reytinglerine ulaşmıştır.

Büyük Bir Adım

Böyle bir dizinin bir de Türk yapımını görmek elbette ki fena olmaz. Ancak kafamızı kurcalayan bir takım sorular var. Adından da anlaşılabileceği gibi bu diziyi çekmek yürek ister: Utanmazlar. Peki ama Türkiye'deki seyirci kitlesinden gelecek muhtemel eleştirilere göz yumup böyle riskli bir adım atabilecek mi yapımcı şirket?

Twitter Hesabı

Diziyi çekecek olan Lügat Yapım'ın bir 'Utanmazlar' dizisi Twitter hesabı bulunuyor. Ferhan Şensoy'un Frank Gallagher'ı oynayacağına dair dedikodulardan sonra dizi afişinde Ferhan Şensoy'lu bir görüntü görmek bu haberi daha da inandırıcı kılıyor. Slogan olarak ' 'Shameleless Türkiye'de çekilse nasıl olurdu acaba?' , 'Türkiye'de tutmaz.' klişelerine son vermek için Utanmazlar geliyor:) @lugatyapim' başlığını kullanarak Twitter üzerinden paylaşımlarına devam ediyor. 

Twitter Hesabı / Utanmazlar

LGBT?

Peki ama 'LGBT Onur Yürüyüşü'nün yapılmasına izin verilmeyen bir ülkede içinde eşcinsel karakterlerin de bulunduğu bir dizi nasıl çekilecek? Bu tip sorular elbette sadece bizim aklımıza gelmiyor. Twitter kullanıcılarının da sıkça sorduğu bu soruya Utanmazlar'ın cevabı hep  ne olursa olsun dizinin kesin çekileceğine dair cümleler oluyor.

Emir Berke Zincidi / Carl Gallagher

Shameless'ın Türkiye'ye uyarlanacağı haberinden sonra sosyal medyada büyük soru işaretleri oluşmaya başladı. Şüphesiz bunlardan en ilginçlerinden biri de özellikle 6. sezonda yaptığı kahramanlıklarıyla adından çok bahsettiren Carl Gallagher'ı Küçük Ağa'mız Emir Berke Zincidi'nin oynayacağıydı. Haber sosyal medyada ışık hızıyla yayılmasına rağmen Utanmazlar'ın yine bir açıklaması oldu: 'Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Carl? Emir Berke? Silah satışı yapacak bu çocuk süt satışı değil. Haber asıldızdır.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bekleyip Göreceğiz

Bu dizi haberi hakkında kafamız oldukça karışık. Lakin söylediğim gibi, yapımcı şirket Twitter üzerinden paylaşımlarına devam ediyor. Umarız ki yakında tüm soru işaretleri tek tek silinir. Bekleyip göreceğiz...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın