Görüş Bildir
Haberler
Yepyeni Bir Eskişehirspor!

Yepyeni Bir Eskişehirspor!

SPOR26 - ESKİŞEHİRSPOR
27.08.2014 - 16:13 Son Güncelleme: 27.08.2014 - 16:32

Yepyeni Bir Eskişehirspor!

Eskişehirspor'un 10 numarası Erkan Zengin, başlamasına kısa bir süre kalan Süper Lig'in ilk değerlendirmesini SPOR26'ya yaptı. Başarılı oyuncu, yeni bir sezon, yeni başlangıçlar dedi ve ekledi, 'Artık yepyeni bir Eskişehirspor var!'

BAŞARILI BİR KAMP DÖNEMİ!

Kamp döneminin kendisi için çok verimli geçtiğinin altını çize çize ifade eden Zengin, 'İlk önce Eskişehir'de ve sonrasında Avusturya'da başarılı bir kamp dönemi geçirdik diyebilirim. Kendi adıma söylemek gerekirse yeni sezona kesinlikle hazırım ancak son karar tabi ki hocamızın' dedi.

YEPYENİ BİR ESKİŞEHİRSPOR VAR!

Başarılı oyuncu, 'Geçtiğimi sezona göre artık daha gençleşmiş bir Eskişehirspor var. Geleceğe yatırım yapan teknik kadro ve yönetim anlayışı bulunuyor. Atılan bu adımların karşılığını ilerleyen sezonlarda herkes görecektir. Bazı takım arkadaşlarımızla yollarımız ayrıldı, bazıları ise takıma dahil oldu. Ancak tüm futbolcular olarak yeni kadro yapısına çabuk uyum sağladık ve sıkıntı çekmedik. Yeni sezonda siyah-kırmızılı taraftarlar yepyeni bir Eskişehirspor'u izleyebilecekler diyebilirim' ifadelerini kullandı.

YENİ HEDEFLERİMİZ BULUNUYOR!

Türkiye Kupası'nda statü değişikliği sebebiyle Avrupa Kupaları'na katılmak için ligi iyi bir yerde tamamlanması gerektiğini söyleyen Zengin, 'Geçtiğimiz sezon Türkiye kupası ve Avrupa hedefimiz vardı. Avrupa hedefine ulaştık ancak UEFA'nın aldığı kararla adeta yıkıldık. Türkiye Kupası'nda da finale kadar yükselmemize rağmen kupa elimizden kaydı ve gitti. Ancak bu sezon Türkiye Kupası'nı almak ve Avrupa Arenası'nda boy göstermeyi çok istiyorum, takım arkadaşlarımın da böyle hissettiklerini düşünüyorum' dedi.

Yasal uyarı: Bu haber kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Kaynak: http://www.spor26.com/haberdetay/2576...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın