Görüş Bildir
Haberler
Yeni İnci Bayan Pijama Takımı

Yeni İnci Bayan Pijama Takımı

Renkli Kelebek
30.05.2014 - 15:10 Son Güncelleme: 30.05.2014 - 15:37

Yeni İnci Bayan Pijama Takımı

Bayan, erkek veya çocuk olsun hemen hemen her insanın her yaşta kullandığı bir iç çamaşır olan atlet modelleri günümüzde çeşidini oldukça artırmıştır.

Genellikle iç giyim markaları tarafından üretilen pijamalar yaz sezonu ve kış sezonu olmak üzere yılda iki sezonları olmaktadır. Bu sezonlarda pijamaların hem modelleri ve hemde bulunduğunuz mevsim şartlarına göre kumaşları değişkenlik göstermektedir.

Kış sezonu için üretilen pijamalar daha kalın kumaşlardan üretilmekte ancak yaz sezonu pijamaları ise daha ince ve daha çok hava alabilen kumaşlar tercih edilmektedir. Bu sayede pijama takımlarının vücut ısımıza bir katkısı olması sağlanmaktadır.

Bir diğer ayrışma noktası ise kışlık pijamaların kolları uzunken yaz sezonu pijamaların kolları genellikle kısa kollu pijamalar olarak üretilmektedirler.

Bunlarla birlikte pijama modellerinin kumaş çeşitlerine göre de sınıflandırabiliriz. Yani;

1-    Saten pijamalar

2-    Penye pijamalar

3-    Kadife pijamalar

4-    Tül pijamalar (tül pijamalar halk arasında fantezi pijamalar olarak da bilinmektedir.)

Her tekstil ürününde olduğu gibi pijama modellerinde de kumaş kalitesi hem konforumuz ve hemde sağlığımız açısından büyük önem arz etmektedir. Bu konuda da içimizi rahatlatacak en önemli kriter bildiğimiz pijama markalarının ürünlerini tercih etmek olacaktır. Eğer beğendiğiniz pijama modelinin markasının ürünlerini daha önce hiç kullanmadı iseniz yorumlarına bakmanızı veya arkadaşlarınızdan bilenler varsa bilgi almanızı önermekteyiz. Bunlarla da ilgili bir bilgiye sahip olmazsanız son olarak da pijama markasının kumaşının sağlık testlerinden geçip geçmediğini sorgulayabilirsiniz.

İndirimli İç Giyim Siparişi

Birbirinden kaliteli iç giyim modelini sitemizden bulabilirsiniz. Oldukça geniş bir yelpazede sunmaya gayret ettiğimiz iç giyim çeşitlerini inceleyebilir, bir başka markanın modelleri le kıyaslayabilir ve indirim KUPONUnuzu kullanarak güvenle sipariş verebilirsiniz.

Yeni İnci İç Giyim

Bayan iç giyim sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren yeni inci iç giyim, bir çok kadın iç giyim modellerinin ilk üreticisidir. Yeni İnci İç Çamaşırı, özellikle sütyen modelleri ve yeni inci pijama modelleri her yeni sezonda bayan iç çamaşırı alanında aranılan modeller arasındadır. Yüksek kumaş kalitesi ile dünya iç çamaşırı markaları ile rekabet edebilen Yeni İnci ülkemizin en büyük iç çamaşırı markalarından olmayı başarmıştır.​

Gizli Paketleme

İç giyim siparişlerinde dikkat edilen ilk maddelerden olan gizli paketleme işlemini sitemizdeki her ürün için veya her siparişiniz için uygulamaktayız. Sizler siparişlerinizi verdiğiniz andan itibaren bu gizlilikte başlamaktadır ve kargo çalışanları veya sizin haricinizde kargonuzu teslim alan herhangi birisi kargo içeriği hakkında bilgiye kesinlikle sahip olmayacaktır.

Facebookta fırsatları takip edebilrisiniz.** https://www.facebook.com/icgiyimcomtr**

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın