Görüş Bildir
Haberler
Yeni Hikaye Modu ve Aşırı Gerçekçi Grafikleriyle FIFA 17 Heyecanına Ortak Olun!

Yeni Hikaye Modu ve Aşırı Gerçekçi Grafikleriyle FIFA 17 Heyecanına Ortak Olun!

FIFA 17, oyuncuları yeni futbol dünyalarına götürüp derinliği ve duyguları olan karakterlerle tanıştırarak gerçeğe uygun, özgün bir deneyim sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FIFA 17'de Alex Hunter olarak kendi profesyonel futbol hikayenizi yazacağınız yepyeni sinematik hikaye modu Yolculuk gibi modlarıyla sizleri sürükleyici, gerçek bir futbol deneyimine davet ediyor. Oyundaki futbolcuların düşünce ve hareketlerinde, rakiplerle olan fiziksel etkileşimlerinde, duran toplarda ve hücum etkinliklerinde yapılan devrim yaratan yeniliklerle sahanın tek hakimi olacaksınız.

PC, Xbox One ve PS4 formatlarında Türkçe Metin Çevirisi bulunan oyunda 18 Süper Lig Takımı ve Ay-Yıldızlı Milli Takım Lisanslı olarak oynanabilir durumda.

Video:

Onedio Video'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
13
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre ç

Ps4 için 270 TL baya heyecan yarattı bana :D

Eddy Ga

"...Aşırı Gerçekçi Grafikleriyle..." abart amk, ulan her sene aynı b*ku çıkarıp ebesinin nikah masraflarını karşılayacak fiyat istiyorlar, ulan oynarken gözl... Devamını Gör

KOVALA NEJDET

alex hunter modu fikir olarak güzel evet, ciddi prodüksiyon yapılmış falan ama sonunda sıçıp sıvamışlar, herkese aynı if hunter kartını veriyorlar oysaki be... Devamını Gör