Görüş Bildir
Haberler
Yeni Güncellemeyle Telefonda Kayıtlı Videoları Vine'a Yükleyebileceksiniz

Yeni Güncellemeyle Telefonda Kayıtlı Videoları Vine'a Yükleyebileceksiniz

Onedio Medya
21.08.2014 - 11:41 Son Güncelleme: 21.08.2014 - 12:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Güncellemeyle Telefonda Kayıtlı Videoları Vine'a Yükleyebileceksiniz

Instagram’a video adımını attıran Vine yeni güncellemesiyle telefonda kayıtlı videolarında yüklenebilmesine olanak tanıdı. Instagram’ın önce ticari kullanıcılara sonra da tüm kullanıcılara açtığı telefonda kayıtlı videoların yüklenebilmesi özelliğine Vine’ın geçişi uzun sürdü.

İçerik kalitesini düşürmemek için midir bilinmez ama Vine’ın telefonda kayıtlı videoların yüklenmesine izin vermesi kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacağı aşikar. Daha önce uygulama içerisinde 10 videoya kadar saklanmasına izin veren Vine’ın geçtiğimiz yılın sonunda devreye aldığı özelliği kullanıcılarına yeterli gelmemiş olacak ki bugünden itibaren telefonda kayıtlı videoların yüklenilmesine izin veriyor.

Şimdilik sadece iOS kullanıcılarına açılan telefonda kayıtlı videoların yüklenebilmesine Vine ekstra özellikler de eklemiş. Aktarılan videonun düzenlenmesine olanak tanıyan Vine, ölçülerin ve ses durumunun ayarlanabilmesini sağlamış. Yeni güncellemede dikkat çeken en önemli özelliklerden biri de slow-motion videoların desteklenmesi.

Kısıtlı imkanla yaratıcılıklarını sergileyen Vine topluluğunun bu adımı olumlu olacak mı onu ilerleyen günlerde göreceğiz ama Vine’ın bu adımla 6 saniyelik YouTube olmaya doğru ilerlemiş görünüyor. Kayıtlı videolarını paylaşmak isteyenler için Vine belirttiği etiketse VintageVine.

Vine’ın blogunda konuyla ilgili güncellemesi arasında dikkat çeken sayılarla yazıyı tamamlayalım; Ayda 100 milyondan fazla kullanıcının izlediği videolar 1 milyardan fazla izlenmeye ulaşıyor.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/08/21/yeni-g...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0