Görüş Bildir
Haberler
Yeni çılgınlık: ‘’Selfie Estetik Ameliyatı’’

Yeni çılgınlık: ‘’Selfie Estetik Ameliyatı’’

adnan tek
30.03.2016 - 00:08

Sosyal medyanın artışı yanı sıra çılgınlık boyutları da artıyor. Son zamanların trendi olan selfie çekimleri şimdilerde kendini daha da güzel görmek isteyen bayanları ameliyat masalarına teşvik ediyor.

Hayatımızın her alanına giren sosyal medya,  Fotoğraflarda daha güzel ve çekici görünme isteyen kullanıcıların yönünü plastik cerrahlara çevirdi.

Öz çekimlerde (selfie) kişiler özellikle yüzlerinde bazı bölgeleri kusurlu buluyor ve bunları zaman içerisinde takıntı haline bile getirebiliyor   Amerikan Yüz Estetiği ve Rekonstrüktif Akademisi 2 bin 700 estetik cerrahın katıldığı bir araştırma gerçekleştirdi. Bu araştırmaya göre; öz çekim modası geçen yıla kıyasla estetik oranlarını yüzde 25 artırdı. Bu çerçevede burun estetiği yüzde 10, saç ektirme talepleri yüzde 7 ve göz kapağı ameliyatı yüzde 6 yükseldi. Araştırmaya göre her üç hastadan ikisi öz çekim pozlarının 'mükemmel' olması için estetik cerrahlara başvurdu

ÖNCE BURUN, SONRA SAÇ, ARDINDAN GÖĞÜSLER!

Öz çekimler nedeniyle özellikle fotoğraflarda gülünce burun ucunun düşük çıkması ya da kemerli burun rahatsızlığı ile her cinsiyet ve yaş grubundan insanlar plastik cerrahların yolunu tutuyor. Fotoğraf karelerinde ağırlıklı olarak yüz ve saçlar göründüğünden, yüz güzelliğine yönelik işlemler, burun ameliyatı, kepçe kulak ameliyatı ve saç ekimi uygulamaları talep ediliyor. Erkekler ağırlıklı olarak saç ekimini tercih ederken kadınlar önceliği burun ameliyatına veriyor. Yüz bölgelerinden sonra da kadınlarda göğüs büyütme ve dikleştirme isteği her geçen gün artıyor

ESTETİK NEDENLERİ ALTINDA YATAN GERCEK!

Estetik görünmenin sosyal yaşamdan iş hayatına kadar pek çok pozitif etkisi olduğu gerçeği yanı sıra estetik ameliyatlarının temelinde öz çekim yaparken daha iyi görünme isteği yatıyor.

Kaynak: http://www.bizkadinlar.com/guzellik/y...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın