Görüş Bildir
Haberler
Yeni blogger Temaları

Yeni blogger Temaları

Fatih Kılıç
25.05.2015 - 17:22 Son Güncelleme: 26.05.2015 - 01:27

Ücretsiz Izgara Şablona Sahip Blogger Temaları

Ücretsiz Izgara Şablona Sahip Blogger Temaları

Izgara (Grid) şablonu standart dışı bir şablon çalışmasıdır. Klasik şablona nazaran daha profesyonel bir görünüm verir siteye. Bende sitemde grid şablonuna sahip bir tema kullanıyorum ve çok memnunum. Kullanıcı dostu olan bu şablonla ziyaretçilerinize profesyonellik havası üst düzey iletebilir ve onların sayfanızı beğenmesini önemli ölçüde etkileyebilirsiniz. Biliyorsunuz önceden blogger 'da bu şablon yoktu malesef şimdi ise yeni tasarlanan temaların çoğunda ızgara şablonu kullanılmakta. Özellikle magazin içerikli tasarımlarda ızgara şablon vazgeçilmez bir unsur.

Bugün sizlere bu başlık altında son zamanlarda tasarlanan ızgara şablona sahip blogger temaları paylaşmak istiyorum.

KAYNAK: GrafikMen Psd indir Stok Fotoğraf indir Mockup indir: Ücretsiz Izgara Şablona Sahip Blogger Temaları

Gridy Responsive Blogger Template

Gridy ızgara şablonun yanı sıra bünyesinde responsive özelliğininde bulunmasıylada çok güzel bir tema. Basit ve temiz bir görünümün yanında Seo dostu olması sebebiylede kaliteli bir tema. Cihaza göre boyutlanma özelliği ve ızgara şablonuyla sitelerinizde kullanmanız için birebir. Anasayfada ve kayıt sayfalarında Paylaş butonları, Sağ sidebarda Takip et butonları bulunuyor. Temayı beğendiyseniz eğer aşağıdaki butondan indirebilirsiniz.

DEMO

DOWNLOAD

Perish Blogger Template

Perish görsellerin boyutlarına göre düzenini değiştirme özelliğiyle beraber çok amaçlı kullanılabilecek bir blogger teması. Pinterest tarafından da kullanılan bu ızgara özelliğiylede tam bir kullanıcı dostu. Web sitenizden kazanç sağlayan reklam içinde özel alanları bulunmakta. Konu içerisinde güzel dizayna sahip paylaş butonlarıda cabası. Eğer temayı beğendiyseniz aşağıdaki butondan indirebilirsiniz.

DEMO

DOWNLOAD

Escalate Responsive Blogger Template

Escalete temiz ve kişisel kullanım için tasarlanmış responsive özelliği bulunan bir tema. Kişisel blog için tasarlanan bu tema aynı zamanda seo açısındanda çok iyi durumda. Sol üstte menüyü görünür kılan bir buton var. Ve temanın arkaplanıda kullanıcıya özgü değiştirilebilir. Görsellerin üzerine geldiğinizde tepetaklak dönen bir efekte sahip. Temanın bu özelliğini sevmedim ama kaldırılabilir galiba. Ve son olarak bu temamızında paylaş butonları ve takip butonları mevcut. Temayı aşağıdaki buton yardımıyla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

DEMO

DOWNLOAD

Sparkle Grid Responsive Blogger Template

Öncelikle bu temanın benim en çok beğendiğim temalardan biri olduğunu söylemem gerek. Sparkle ultra responsive özelliği ve interaktif genişliğe sahip olan muhteşem bir tema. Temiz ve minimalistik bir görünüme sahip olan tema çok şık duruyor. Blogculara, Modacılara, fotoğrafçılara, medya ajanslarına ve pinterestin görünümünü seven herkes için tasarlanmış bir tema. Anasayfada paylaş butonları mevcut.

Kaynak: http://www.grafikmen.com/2015/05/ucre...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın