Görüş Bildir
Haberler
Yeni Baba Olmuş Birine Ne Hediye Alınır?

Yeni Baba Olmuş Birine Ne Hediye Alınır?

HediyeSepeti
27.01.2015 - 16:12 Son Güncelleme: 03.02.2015 - 02:11

Babalık deneyini ilk kez yaşayan yakınlarınıza bu anı daha da özel kılan hediyeler alabilirsiniz. Herkesin bir telaşla bebeklere hediye aradığı bu günlerde siz arkadaşınızı düşünün ve ona bu günü asla unutturmayacak çok özel ve anlamlı bir hediye yaptırın. Oğlunuza, dostunuza ya da eşinize yaptırabileceğiniz çok özel hediye önerileri için yazımızı okumaya devam edin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Baba Mesajlı Plaket

Süper Baba Mesajlı Plaket

Yeni çocukları olan çiftlerde genelde anne ve bebek her zaman öncelikli olarak düşünülür ve ilk olarak onlara hediye bakılır. Ancak anne ya da bebeğe hediye almak ne kadar ne kadar önemliyse bu duyguyu ilk kez tadan babaya hediye almak da o kadar önemlidir. Süper baba mesajlı plaket de babaya ne alınır sorusuna verilebilecek en güzel cevaplardan biri. Bebekten babasına hediye olarak eşinize alabilirsiniz ya da oğlunuza onunla gurur duyduğunuzu göstermek için Superman logolu bu plaketi tercih edebilirsiniz.

Ürüne Burdan Ulaşabilirsiniz

Yılın Babası Oskar Ödülü

Yılın Babası Oskar Ödülü

Babalar için alınabilecek en güzel hediyelerden biri de bu Oscar heykelciği! Çok yakın bir arkadaşınıza alabileceğiniz bu hediye ile arkadaşınızın Yılın Babası Oscar’ına layık olabilmek elinden gelen her şeyi yapacağından hiç şüphemiz yok.

Ürüne Buradan Ulaşabilirsiniz

Sevgili Babama Hediye Duvar Saati

Sevgili Babama Hediye Duvar Saati

Yeni çocuğu olan bir babaya hediye fikirleri düşünüyorsanız size yıllarca saklanabilecek ve her bakıldığında o mutlu ana geri götürecek bir hediye önerimiz var. Yeni baba olan arkadaşınıza, eşinize ya da çocuğunuza alabileceğiniz bu çok şık duvar saatine babanın çocuğu ile çekilmiş bir fotoğrafını bastırın. Bu özel hediye ile çok duygulu anlar yaşanacağından emin olabilirsiniz.

Ürüne Buradan Ulaşabilirsiniz

Foto Baskılı Kravat

Foto Baskılı Kravat

Maalesef doğumdan sonra babaların anneler gibi uzun bir zaman izin yapma şansı olamıyor. Çocuğundan ayrı kaldığı her saniye ev özlemi yaşayan babalar için hediyelik eşya düşünüyorsanız önerilerimize kulak verin. Her gün işe gelirken takmak zorunda olduğu kravata çocuğunun resimlerini bastırın. Böylece yeni çocuğu olan babaya her an çocuğuyla beraber olma şansı tanımış olacaksınız. Patronu olarak çalışanınızın işe keyifle gelmesini sağlamak için ideal bir hediye olabilir gibi!

Ürüne Buradan Ulaşabilirsiniz

Canım Babam Deri Çerçeve

Canım Babam Deri Çerçeve

Eşiniz çalışırken çocuğundan ayrı kalmasın istiyorsanız ona çocuğunuz adına bir hediye yaptırabilirsiniz. Canım babam deri çerçeve içine babasıyla çocuğunuzun bir fotoğrafınızı koyarak eşinizin her an çocuğunuzu görmesini sağlayarak harika bir hediye vermiş olacaksınız.

Ürüne Buradan Ulaşabilirsiniz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın