Görüş Bildir
Haberler
Yediğin Yemeklere Göre Yaşını Tahmin Ediyoruz!

etiket Yediğin Yemeklere Göre Yaşını Tahmin Ediyoruz!

mignon
23.10.2015 - 18:17

Günde 3 öğün neler yediğini merak ediyoruz. Bunun sonucunda da sana yaşını söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, güne nasıl bir kahvaltı ile başlarsın?

2. O zaman sonraki öğün ile devam edelim. Öğle yemeğinde hangisini yersin?

3. Yemeğin yanında ne içersin?

4. Peki öğünler arası miden kazındı diyelim ne yemeyi tercih edersin?

5. Peki sence yemek ne olmadan olmaz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O kadar yemekte ne olmazsa olmaz dedik, peki senin akşam yemeğin aşağıdakilerden hangisi gibi olur?

7. Ohh mis gibi akşam yemeğini yedin, yemeğin üstüne ne içersin onu da söyle!

8. Yeter bu kadar yemek, şimdi de bize en sevdiğin tatlıyı söyle.

9. Televizyon karşısında hangisini yersin?

10. Son olarak gece miden kazındı diyelim hangisini yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

18!

18!

Yediğin yemeklere göre senin 18 yaşında olduğunu düşünüyoruz. Senin için hazır yemek çok daha pratik ve lezzetli. Yarın yokmuşçasına dilediğin gibi yaşıyorsun, bu tarzını da yeme alışkanlıklarına yansıtmışsın. Ayak üstü bir şeyler atıştırıp, hayatın hızını yakalıyorsun. Hem daha gençsin sen öyle yemek yapmakla mı uğraşacaksın değil mi?

22!

22!

Yediğin yemeklere göre senin 22 yaşında olduğunu düşünüyoruz. Öğrenci adamız biz ne bulursak onu yeriz kafasındasın. Dışarıda yemek yemeğe kalksan dünya para, alıp evde/yurtta yapmaya çalışsan, pişirecek şey yok. Ama annenin memleketten geldiği o gün, miden bayram ediyor. Kısacası çok yemek seçmiyorsun, ama imkanlar dahilinde karnını doyuruyorsun.

27!

27!

Yediğin yemeklere göre senin 27 yaşında olduğunu düşünüyoruz. Öğrenciliğin bitmesi ve o hızlı hayatının birazcık da olsa yavaşlaması yemek yeme alışkanlıklarını da etkilemiş olacak ki daha sağlıklı yiyeceklere yönelmişsin. İş hayatı da sana daha planlı programlı bir hayat vermiş. Ancak yine de her şey rayına oturmuş sayılmaz, annen gibi günü gününe değişik yemekler yapamıyorsun ya da sabahları mükellef bir kahvaltıya zamanın olmuyor. Olsun be canım her şey yavaş yavaş.

32!

32!

Yediğin yemeklere göre senin 32 yaşında olduğunu düşünüyoruz. Senin için artık hayat fazlasıyla düzenli olmuş, işin eşin belli! Yaşın ilerledikçe o eskiden yediğin fast food yiyeceklerin mideni ağrıttığını bile düşünmeye başlıyorsun. Hatta eskisi kadar da lezzetli gelmiyorlar sana. Sabahlar uzun uzun kahvaltı yapmaya vaktin olmasa da yine de en sağlıklısını yapmaya çalışıyorsun.

45!

45!

Yediğin yemeklere göre senin 45 yaşında olduğunu düşünüyoruz. Sen artık olgun birisin. Neler yemen neler yememen gerektiğini iyi biliyorsun. Zaman zaman yemeği fazla kaçırınca, gece de uykuların kaçmaya başlıyor. Hayatta her şeyden önce sağlığın geldiğinin farkına varmış gibisin. Gece yemelerini bırakmaya başlamışsın, ve hatta öğünlerini de dengeli ve hafif yapmaya çalışıyorsun.

86!

86!

Yediğin yemeklere göre senin 86 yaşında olduğunu düşünüyoruz. Senin için çürümüş! 3 defa soğumuş tekrar ısıtılmış patates kızartması gibisin. Damak tadın bitmiş kalmamış resmen! Sağlığını düşündüğünden mi yoksa yemek yemeyi sevmediğinden mi bilinmez nerede tatsız, tuzsuz yemek var hepsini yiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3992
3062
1123
950
751
535
142