Görüş Bildir
Haberler
Yaza Damgasını Vuracak Albüm “Yana Yana” Geliyor

Yaza Damgasını Vuracak Albüm “Yana Yana” Geliyor

Arzu Cihangir
30.06.2021 - 23:11

Yaza Damgasını Vuracak Albüm “Yana Yana” Geliyor

Uzun yıllardır sahnelerde yer alan Olcay İncirci, söz, müzik ve düzenlemesi Alpay Ünyaylar’a ait şarkısı “Yana Yana”  ile stüdyoya girdi. Profesyonel bir prodüksiyonla çekilen klibiyle albüm yaza merhaba dedi.

Klavye ile başladığı müzik yolculuğuna gitarla devam eden, müzikal ve film müzikleri ile adından söz ettiren Olcay İncirci, Yana Yana albümüyle müzik piyasasına giriş yaptı.

Albümün çıkış sürecini “Günü geldiğinde, inandığım şarkılarla bir albüm yapmayı hep istiyordum. Kıymetli Alpay Ünyaylar, Yana Yana’yı çalıştığında zamanı geldiğini anladım ve stüdyoya girdim. Ardından klip geldi. Şimdi daha geniş kitlelerle buluşmaya hazır, sözleri ve müziği ile dillere düşeceğine inandığım şarkımla, müzik dünyasına kalıcı bir merhaba demek istiyorum.” sözleriyle özetledi.

Yapımcılığını Alpay Ünyaylar’ın üstlendiği albümün klibi filmleri aratmayan bir senaryoyla çekildi.  Pro Ünyaylar ve İstanbul Music Pictures ortaklığı ile müzik piyasasına giren albüme, dijital müzik marketlerinden ve online müzik kanallarından ulaşmak mümkün.

Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=gOF_M...

Olcay İncirci - Yana Yana

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın