Görüş Bildir
Haberler
Yatağan İşçileri Türk-İş Genel Merkezi'ni İşgal Etti

Yatağan İşçileri Türk-İş Genel Merkezi'ni İşgal Etti

adem kara
10.06.2014 - 12:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

Termik santrallerin ve maden ocaklarının özelleştirilmesine karşı aylardır Ankara'da Özelleştirme İdaresi önünde eylemde olan Yatağan işçileri Türk-İş Genel Merkezini işgal etti.

Termik santrallerin ve maden ocaklarının özelleştirilmesine karşı günlerdir Ankara'da Özelleştirme İdaresi önünde eylemde olan 60 kişilik Yatağan işçisi sonuç alıncaya kadar Türk-İş Genel Merkezini tek etmeyeceklerini belirtti.

ANKA'ya açıklamalarda bulunan Türkiye Maden-İş Sendikası Yatağan Şube Başkan Süleyman Girgin, çalmadık kapı bırakmadıklarını ancak siyasi iktidardan net bir cevap alamadıklarını belirtti.

Girgin, işçilerin bu noktadan sonra topyekûn masaya yumruğunu vurup sonuç almak istediklerini vurgulayarak, 'Artık bu noktadan sonra Türk-İş ağırlığını göstermelidir. İşçiler sonuç alıncaya kadar buradan ayrılmayacaklarını söylüyorlar. İşçilerimiz Türk-İş'in sonuç alamaya gücü var diyor. Bütün kanallar kapandı. İşçilerimiz artık Türk-İş'in öncülüğünde ortak bir tavır ile sonuç almak istiyorlar. İşçinin evinde huzur kalmadı, 2 aydan beri Ankara'dalar. Soma katliamından sonrada bir kez daha görüldü ki özelleştirmenin sömürü ve cinayet olduğu görüldü. Soma'da yandık, Milas ve Yatağan'da yanmayacak' dedi.

Başka Haber

Kaynak: http://www.baskahaber.org/2014/06/dir...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0