Görüş Bildir
Haberler
Wolfsburg, Güney Afrika'ya Gidiyor

Wolfsburg, Güney Afrika'ya Gidiyor

Fatih
11.01.2015 - 18:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

Wolfsburg, Malanda'nın Ölümüne Rağmen Güney Afrika'ya Gidiyor

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'un, 20 yaşındaki Belçikalı oyuncusu Junior Malanda'nın ölümüne rağmen kış kampı için Güney Afrika'ya gitme kararı aldığı bildirildi.

Wolfsburg Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, yaşanan üzüntüye rağmen tüm takımla bu akşam Güney Afrika'ya gidilmesinin kararlaştırıldığı ifade edildi. Kulübün Üst Yöneticisi Klaus Allofs, kararın kolay alınmadığını belirterek ''Ancak doğru kararı verdiğimizi düşünüyorum. Junior'un da isteği bu olurdu'' ifadesini kullandı. Junior Malanda'nın ölüm haberinin tüm takımı ciddi anlamda çökerttiğini vurgulayan Allofs, bu konuda psikologlardan yarım alacaklarını kaydetti.

Allofs, Junior Malanda için 18 Ocak'ta düzenlenecek cenaze törenine tüm takım olarak katılmak için kampı erken tamamlayacaklarını duyurdu. Wolfsburg Teknik Direktörü Dieter Hecking de gözyaşlarını tutamayarak ''Junior'un bıraktığı boşluk çok büyük. Kendisi çok yetenekli bir futbolcuydu'' dedi. Öte yandan bugün çok sayıda taraftar Wolfsburg Volkswagen Arena'ya gelerek açılan taziye köşesine çiçekler koydu ve mumlar yaktı.

Malanda’nın içinde bulunduğu otomobil, dün Porta Westfalica yakınlarında A2 otoyolunda yoldan çıkmış ve bir ağaca çarpmıştı. Aracın arkasında oturan oyuncunun kazanın etkisiyle otomobilden fırladığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilmişti. Aracın içinde bulunan diğer iki kişi ağır yaralanmıştı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/almany...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın