Görüş Bildir
Haberler
Van Persie: "Kaptanlığı Kaybetmek Üzücü"

Van Persie: "Kaptanlığı Kaybetmek Üzücü"

Enver K.
01.09.2015 - 18:55

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie ülkesi basınına Fenerbahçe ve Hollanda Milli Takımı hakkında açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendini Hollanda'nın önündeki iki önemli sınava hazır hissedip hissetmediği sorusunu cevaplayan Van Persie: 'Henüz fiziksel açıdan tam olarak hazır değilim ancak birkaç maçı 90 dakika oynadığımda yüzde yüz hazır olmaya yakın olacağımı düşünüyorum. Önümüzde uzun bir sezon var.Fenerbahçe ve Hollanda Milli Takımı'yla önümde kendimi test edebileceğim çok maç var ve bu maçlar konusunda kendime güveniyorum' açıklamasında bulunarak teknik direktörü Danny Blind'e 'hazırım' mesajı gönderdi.

Kaptanlığı Arjen Robben'e kaptırarak takımın ikinci kaptanı olması konusunda da açıklamalarda bulunan Van Persie; 'Kaptanlığı kaybetmiş olmam elbette üzücü ancak hep söylediğim gibi bu işte birlikteyiz ve önemli olan takım bilincinde olmamız. Bunu takımın lideri ve kaptanı olmamın öncesinde ve sonrasında hep söyledim' ifadelerini kullandı. 

Haziran ayında Guus Hiddink'ten boşalan teknik direktörlük görevini üstlenen Danny Blind'in kaptanlık değişimi kararına saygı duyduğunu belirten 32 yaşındaki golcü oyuncu: 'Her teknik direktör yeni liderini seçmek ister. Bence bu oldukça normal bir şey. Benim için kaptan olmak gurur verici bir şeydi ve elimden geldiğimce liderlik yapmaya çalıştım. Şimdi ikinci kaptanım ve bu görevimi de sonuna kadar kabul ediyorum. Hollanda Milli Takımı'yla 98 maça çıktım ve her zamanki 100 maça çıkma hedefimi hala koruyorum. Bu benim en öncelikli hedeflerimden biriydi ve hep öyle olacak' şeklinde konuştu.

İzlanda ve Türkiye A Milli Takımları ile Hollanda arasında oynanacak olan Avrupa Şampiyonası Elemeleri kadrosuna çağrılan Robin Van Persie, ülke formasıyla 98 maçta attığı 49 golle Hollanda A Milli Futbol Takımı tarihinin en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor.

Ajansspor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın