Görüş Bildir
Haberler
Ümit Özat: "Ölmeden Önce Bir Gün Fenerbahçe'yi Çalıştıracağım"

Ümit Özat: "Ölmeden Önce Bir Gün Fenerbahçe'yi Çalıştıracağım"

6 sene Fenerbahçe'nin kaptanlığını yapan, şimdilerde Samsunspor'un teknik direktörlük görevini sürdüren Ümit Özat, 'Kadıköy’ü çok özledim. Orası Ümit’in Ümit olduğu yer. Bu can bu tende olduğu sürece bir gün Ümit Özat o takımın başına geçecek. Bu hedef ve istek hiçbir zaman bitmeyecek. O, bir gün olacak' şeklinde konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Takımının Belek kampında soruları yanıtlayan Ümit Özat, 6 yıl kaptanlığını yaptığı Fenerbahçe’yle ilgili konuştu. Özat, 'Kadıköy’ü çok özledim. Orası Ümit’in Ümit olduğu yer. Bu can bu tende olduğu sürece bir gün Ümit Özat o takımın başına geçecek. Bu hedef ve istek hiçbir zaman bitmeyecek. O, bir gün olacak' iddiasında bulundu.

"Pereira Uzun Yıllar Kalacak"

"Pereira Uzun Yıllar Kalacak"

Van Persie’yi oynatır oynatmaz hoca bilir. Ben Pereira’nın Fenerbahçe’de çok uzun yıllar görevde kalacağını düşünüyorum. Biz istiyoruz ki her maç 4-0 olsun. Chelsea 500 milyon Euro’luk takım. 1-0 kazanınca Stamford Bridge yıkılıyor. Ortık öyle 3-0’lar 4-0’lar dönemi bitti. Öyle bir takım da yok, dünya da. Tek yapan Barcelona. Onların da oturmuş sistemi var. İstiyorlar ki Nani, Van Persie var, her maç fark olsun. Orada çalışan bir hoca var. Saygı duyun. Hangi hoca Van Persie’yi yedek oturtmak için alır. Demek ki hazır görmüyor. Burada oyuncu, ‘Antrenör olduğumda bana yapılmasını istemediğim şeyi hocama yapmamam lazım’ demeli. Oyuncular camialara şirin gözükmek için her şeyi yapıyorlar.”

"Aziz Yıldırım Kötü Gün Dostu"

"Aziz Yıldırım Kötü Gün Dostu"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aziz Yıldırım’ı belki de en iyi ben tanırım. İhtiyacınız olduğunda yanınızda olur. Düşmanı da olsa bunu yapar. 3 Temmuz’da küsken yanında oldum. Aziz Yıldırım kötü gün dostudur. Yapmış olduğu çok iyi şeyler var. Beni, Fenerbahçe’ye getirdi, kaptan yaptı. Zor adamdan korkmayın. Hatasız kim var! Onunla küstük dert, barıştık dert. Bu kadar zaman oldu yalnızca bir kez görüştüm. Aradı, yanına çağırdı. Vaktim olmadı, gidemedim. Ama biliyorum ki ne zaman başımız sıkışsa ilk telefonun ucunda o olur. Havaalanında yanında en yakınları yokken ben vardım.”

Habertürk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
8
6
2
1
0
0