Görüş Bildir
Haberler
Ultraviyole Işınları Cildi Nasıl Gösterir?

Ultraviyole Işınları Cildi Nasıl Gösterir?

Pchocasi
14.08.2014 - 21:01 Son Güncelleme: 16.08.2014 - 18:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

İnsanların cildine sürdükleri kremler, güneş ışınları ve daha birçok etken cildimizi yıpratmaya yetiyor. Peki bu hasarları Ultraviyole ışınları ile görmeye ne dersiniz ?

Cilt insanlar için en önemli unsurlar arasında yer almaktadır. Genellikle kadınlar ciltlerine sürmüş oldukları binlerce çeşit makyaj malzemesi ve kremlerin ne içerdiğini bilmeden kullanması durumu gayet net ortaya çıkartabiliyor. Hal böyle olunca ciltte lekeler, hastalıklar ve istenmeyen durumlar ortaya çıkabiliyor.

Bilinmeyen ürünlerin kullanılması, güneş ışığının yan etkileri gibi ciddi durumlar ilerleyerek cilt ve deri kanserlerine yol açabildiği gibi, kişiler durumların farkına varmadan abartılacak bir durum olmadığını düşünmektedirler. Fakat olaya birde Ultraviyole yönünden baktığımızda işler hiçte öyle gitmiyor.

PÜRÜZSÜZ GÖRÜNEN CİLTLER ASLINDA TEHLİKEDE

Kamera sanatı ile uğraşan Leveritt, sokaklarda insanları durdurarak bu durumu test ettirmek isteyen Thomas Leveritt ‘in çalışmasını gördüğünüzde düşünceleriniz değişebilir. Çünkü pürüzsüz gibi görünen ve makyaj ile mükemmel bakım yapıldığını zannettiğimiz bu durum kamera aracılığı ile Ultraviyole görüntüsüne tabii tutuluyor. Ardından sonuçlar pek iç açıcı olmasa da, bazı kamera karşısına geçenler ciltlerine gerçekten doğal ve iyi bir şekilde baktıkları görünebiliyor.

Çok düzgün ve harika görünen ciltlerin aslında o kadar sağlıklı olmadığını gördüğünüzde, sizin de fikirlerinizin değişebileceğine inanıyoruz. Çünkü bizde videoyu izlediğimizde çok şaşırdığımızı belirtmemizde fayda var. Bunların yanı sıra kullanılan güneş kremlerinin UV ışınlarının altında nasıl göründüğü de test edilmiş durumda. İsterseniz lafı fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakalım.

Pchocasi

Kaynak: http://www.pchocasi.com/ultraviyole-i...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
11
6
3
1
1
1