Görüş Bildir
Haberler
Uçan Bonsai Ağacı Japon Teknolojisini ve Ata Sanatlarını Buluşturuyor

Uçan Bonsai Ağacı Japon Teknolojisini ve Ata Sanatlarını Buluşturuyor

Japon animatör Hayao Miyazaki’nin fikirleri gerçekte görmeye alışkın değiliz ancak girişimciler sayesinde, bu Bonsai ağacı başka dünyaları andırıyor.

Air Bonsai, manyetik bir alan üzerinde duran ve dönen, bilim kurgu filmlerinden çıkmış gibi bir görüntüye sahip, mini bir bonsai ağacı.

Japonya’nın Kyushu bölgesinde bir takım tarafından ortaya çıkan bu proje, gönderecekleri gerçek ağaçların aslında çam ağacı olacağını belirtti. Ancak videoda görebileceğiniz üzere aradaki farkı anlamak mümkün bile değil.

Kickstarter sayfalarında “Japonya dışına sınırlı gönderim yapabiliyoruz.” diyen üreticiler, “Bu sorunu çözmek için, Amerika’da takım üyelerimiz var ve bölgesel bonsai ve botanik üreticileri ile görüşüyorlar. Hatırlatırız ki prototipimizdeki bonsai sadece görüntüden ibarettir.” şeklinde açıklama yaptı.

Eğer farklı bir uçan bitki ekmek isterseniz, üreticiler bu amaca uygun bir set de hazırladı. Eğer merak ediyorsanız, uçmalarının yanında bu bitkiler gerçek ve düzenli olarak ilgi ve su istiyorlar, yani süs değiller.

En uygun Air Bonsai seti adaptörü de barındıran zemin ve bitkiyi tutan küre ile birlikte geliyor ve 200$ fiyatı var. Diğer seçenek ise zeminde lav taşı bulunduruyor ve 30$ daha pahalı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın