Görüş Bildir
Haberler
Twitter Profiline Kim Baktı?

Twitter Profiline Kim Baktı?

Captain Price
26.01.2019 - 11:21 Son Güncelleme: 19.07.2019 - 12:51

Kimin baktığını deli gibi merak ediyorsun!

Öğrenmek için testi çöz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Twitter'da takipçi sayın kaç?

4. Peki kaç tane tweetin var?

5. Twitter'ı ne amaçla kullanıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu anki modun nasıl?

7. Son olarak... Ödemen gereken bir fatura var ve günlerdir onu düşünüyorsun. Yolda giderken faturanı ödeyebileceğin kadar para buldun. Ne yapardın?

7. Son olarak... Ödemen gereken bir fatura var ve günlerdir onu düşünüyorsun. Yolda giderken faturanı ödeyebileceğin kadar para buldun. Ne yapardın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gizli aşığın bakmış!

Sen bilmiyorsun ama senden hoşlanan, senin için ölen biten biri var. Sürekli senin profilinde geziyor. Sadece Twitter değil, bütün sosyal medya hesaplarını dedektif edasıyla inceliyor. Bu kişinin sana açılması da zor. Aranızda bir durum var ama onu biz bilemiyoruz. Belki de aşık olduğun kişinin bakmasını isterdin ama maalesef... Genelde zaten herkesin bir gizli aşkı vardır. Ama merak etme bu aşık seni rahatsız edecek biri değil.

Hoşlandığın kişi bakmış!

Hoşlandığın insanın senin profiline bakması seni mutlu etti, havalara uçtun biliyoruz. Ama ne amaçla baktı bilemiyoruz. Rastlantı da olabilir. Ama niyet mi önemli sonuç mu? Biz en iyisi sonuca bakalım. Bakmış mı? Bakmış! Bu platonik bir aşk olarak kalmasın bizce, biraz atağa geç. Yoksa sonra her şey için geç kalabilsin. Birileri kapabilir. Bu aklında olsun. Bizden söylemesi...

Sevgilin bakmış!

Heyecanla bunu beklediğini biliyorduk! Profiline sevgilin/ eşin bakmış. Hayatının aşkı, senin çiçeğin bakmış. Ne kadar şanslı olduğunu bir bilse! Bunu bile bulamayanlar var. Sevgilin seni özlediği için mi yoksa bu nerelere kimlerle gitmiş onu kontrol etmek için mi bakıyor bilemiyoruz. Ama seni kontrol etmek için bakıyorsa çok yanlış çok... Biz iyi şeyler düşünelim. Kesin seni özledi ve bu yüzden fotoğraflarına bakıyor. Mutlu mutlu güne devam edebilirsin. Hadi bakalım... 😎

Aileden biri bakmış!

Kusura bakma sevgilin ya da hoşlandığın insan bakmamış. Senin profiline ailenden birileri bakmış. Bu annen olur, baban olur ya da kardeşin olur. Düzenli olarak profiline bakıyorlar zaten. Bu seni kontrol ettikleri anlamına gelmiyor. Sadece Twitter'da ailenle ilgili paylaşım yapıyor musun onu merak ediyorlar :) Twitter profilini biraz eğlenceli, renkli hale getirebilirsin belki başkaları da ziyaret eder.

Eski sevgilin bakmış!

Eski sevgilin bakmış!

Evet biz de şaşırdık. Yani seni umutlandırmalı mıyız? Bıraktığı enkaza neler olmuş merak ettiği için mi bakıyor yoksa özlediği için mi? Umarız özlediği içindir! Eğer gerçekten özlemişse seninle iletişime geçer diye düşünüyoruz. Ama sen iletişime geçmek ister misin orasını bilemeyiz...

CIA bakmış!

CIA bakmış!

Artık nasıl paylaşımlar yapıyorsan istihbarat teşkilatlarının dikkatini çekmiş. Profilini en ince ayrıntısına kadar inceliyorlar. Sen mizah yaptığını sana bilirsin ya da ciddi anlamda da paylaşıyor olabilirsin. Bu yaptığın paylaşımlar dikkatleri üzerine çekmene sebep olmuş. Aman dikkatli ol bizden söylemesi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
133
67
45
41
35
16
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?