Görüş Bildir
Haberler
Türkan Şoray Taburcu Oldu

Türkan Şoray Taburcu Oldu

Meltem Sevim
16.01.2014 - 20:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkan Şoray Taburcu Oldu

Hastaneden taburcu olan Türkan Şoray'ı kızı ve kardeşi yalnız bırakmadı.

Özel bir hastanede ameliyat olan Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray taburcu oldu. Hastane çıkışında Türkan Şoray gazetecilere, 'Ameliyat çok iyi geçti. Kendimi çok iyi hissediyorum' dedi.

Hastaneden yapılan açıklamada Türkan Şoray'ın sol böbrek üstü bezinde aşırı hormon salgılanmasına yol açan bir büyüme söz konusu olduğu ve aşırı kortizon salgılanmasına yola açan sol böbrek üstü bezi laparoskopik yöntemle çıkartıldığı belirtildi.

2 gün hastanede kalan Türkan Şoray, saat 11.00'de kızı Yağmur ve kardeşi Nazan Şoray'la birlikte hastaneden ayrıldı. Çıkışta basın mensuplarına açıklama yapan Türkan Şoray, ameliyatın çok iyi geçtiğini belirterek 'Kendimi çok iyi hissediyorum. Böyle bir ameliyat gerekiyormuş. Bundan sonra daha iyi olacağım, en azından zayıflayacağım söylendi' dedi.

Kızının ve kardeşlerinin kendisini yalnız bırakmadığını söyleyen Şoray, yaşanan bir anısını anlattı; 'Kızımın doğumu sonrasında narkozun etksinden çıktığım sırada yanımda kardeşim Nazan vardı. Bir sesle kendime geldim. Nazan bana sesleniyordu 'Abla çok güzel bir kızın oldu' diye. Ama daha ayılmak üzereyim burada da yine narkozdan ayılırken yine aynı ses, abla ameliyatın çok güzel geçti'

En Son Haber

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/turkan-sora...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın