Görüş Bildir
Haberler
Türk Dizilerinin Hangi Cadoloz Kadın Karakterisin?

etiket Türk Dizilerinin Hangi Cadoloz Kadın Karakterisin?

Her kadın biraz cadolozdur! Her hikayeyi eğlenceli hale getiren, insan olmanın özünü gösteren cadoloz karakterler olmadan nasıl renksiz bir dünyada yaşardık, tahmin bile edemiyoruz!

İçinizdeki cadolozu keşfetmek isterseniz, buyrun testimize!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoşgeldin! Şu an üzerinde ne var? ;)

2. İyice cehennem sıcakları gelmeden, seni bir tatile çıkaralım. Nasıl bir tatil istersin?

3. Peki tatile çıkmadan önce bavuluna mutlaka atacağın şey nedir?

4. Yolculuktan sonra dinlenmek, mışıl mışıl uyumak için bir de yatak seç bakalım!

5. Rüyanda demir tahta oturuyormuşsun; yanında kim olsun isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım en son neden ağladın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kalbi kırık kızların devrik kraliçesi; Bihter Ziyagil'sin!

Kalbi kırık kızların devrik kraliçesi; Bihter Ziyagil'sin!

Hayattan tat almayı iyi biliyorsun; oldukça tutkulu ve arzulu bir insansın. Fakat bazen çok fevri tepkiler veriyorsun; daha planlı ve hesapçı olman senin için çok daha hayırlı olacaktır. İşler istediğin gibi ilerlediği sürece gayet mutlu ve başarılı oluyorsun, fakat aksilikler çıktığında ise bocalıyorsun. Daha sakin kalmayı öğrensen, senin karşında kimse duramaz. Sonuçta SEN BİHTER ZİYAGİLSİN!

Sen cadolozların birincisi; Kara Melek Yasemin Saylan'sın!

Sen cadolozların birincisi; Kara Melek Yasemin Saylan'sın!

Çok aktif bir zihnin var! 'Ben kurnazım, ben cadolozum' diyenler senin karşında destur çeksin! Herkesin niyetini, arzularını ve zayıflıklarını çok iyi anlıyorsun. Manipülasyon yeteneğin ise muazzam. Yine de o çocuksu ve şirin tarafını hiç kaybetmiyorsun! Aslında sadece sevgi istiyorsun; fakat bu isteğini suistimal eden insanlara da hiç acımadan dünyanın kaç bucak olduğunu göstermekten çekinmiyorsun! Helal olsun kız sana!

En şirin cadoloz sensin; Hülya Cevher'sin!

En şirin cadoloz sensin; Hülya Cevher'sin!

O kadar şirinsin, o kadar komiksin, o kadar tatlısın ki; istersen dünyanın entrikasını çevir, sana yumuşamayacak kalp yok! Tek amacın mutlu olmak fakat geçmişin yaralarından kurtulamıyorsun. Seni üzen insanlardan, dünyadan çok temiz bir intikam almak niyetindesin. Fakat bu seni ileride yaşayacağın mutluluklardan alıkoyabilir. Bir an önce geçmişinle barışmalı ve geleceğinin mutluluğuna odaklanmalısın!

Kötü gelin Ferhunde'sin!

Kötü gelin Ferhunde'sin!

Seksisin, resmen ateş ediyorsun! Aslında tek istediğin güvenli ve mutlu bir aile; fakat seni varoluşundan dolayı dışlayan, sıra dışı güzelliğinden dolayı önyargılı davranan insanlara karşı da tepkisiz kalamıyorsun! Hırsların sadece kendini mutlu etmek yönünde değil; sevdiklerinin de mutlu olması için en doğru bildiğin yoldan gidiyorsun. Derinlerde bir yerlerde gayet de yumuşak bir kalbin olduğunu biliyoruz. Resmen kıskanılıyorsun!

Hürrem Sultan'sın!

Hürrem Sultan'sın!

Karşında el pençe divan durmamız lazım gelir; sen Sultan'sın! Zekisin, tatlı dillisin, güzelsin, beceriklisin! Asla ikinci sırada durmaman gerektiğini biliyorsun. Gururun için her tür savaşı vermeye hazırsın. Bu hayatta başarılı olmakla kalmayacak; hem de çok eğleneceksin! İnsanlar sana bayılıyor, koruyucu bir karakterin var. Sultanımız çok yaşa!

Sert bakışlı Dicle'sin!

Sert bakışlı Dicle'sin!

Seni üzenlerden intikam almak için hiçbir şey yapmana gerek yok; çünkü kalbin o kadar temiz ki, ah'ın tutuyor! Duygularını gizleyen, sinsi bir insan olduğunu düşünseler de; aslında sen gayet dürüst birisin. Bakışlarınla ve hareketlerinle ne hissettiğini her zaman belli ediyorsun. Samimiyetsizce yakınlaşmalar yerine yalnız kalmayı yeğleyen çok sağlam bir karakterin var! Seni üzenler taş olsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1310
706
464
202
104
71
68
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selen Tunç

Hürrem Sultan çıkabilen üstün asil kişilik var mı

Pasif Kullanıcı

en şirin cadaloz benim

kronik blue

SEN BİHTER ZİYAGİLSİN APTALLIK YAPMA