Görüş Bildir
Haberler
Titanfall Yapımcısı Açıklamalarıyla Şaşırttı

Titanfall Yapımcısı Açıklamalarıyla Şaşırttı

Durma Play
19.04.2014 - 15:56 Son Güncelleme: 19.04.2014 - 16:01

Titanfall Yapımcısı Açıklamalarıyla Şaşırttı

FPS devleri arasında sayılan, hatta çoğu FPS'nin ilerisine gitmeyi başaran Titanfall'un yapımcısı Drew McCoy, geçen günlerde Titanfall ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. İlginç diyoruz, çünkü böylesi başarılı bir oyunun yapımcısının ne kadar mütevazi kalabileceğini bize gösterdi. Titanfall 'un kârı ile ilgili bir soruya bunun cevabını bilmediğini söyleyen McCoy bu cevabıyla herkesi şaşırttı.

McCoy tam ifadelerini aktarmak gerekirse: 'Titanfall'un kâr edip etmediğini bilmiyorum. Satış beklentilerini karşılayıp karşılamadığını da bilmiyorum. Çok da umurumda değil.Umurumda olan şey oturup, başında eğlenceli vakitler geçirebileceğim bir oyun üzerinde çalışmaktı. İnsanların severek oynayacağı bir yapım yaptık ve oyunu geliştirmeye devam edecek kadar da kâr ettik. Bence başarı budur. Biz oyunları sevdiğimiz için yapıyoruz ve başka oyuncuların da bizlerle birlikte oynamasını istiyoruz.'

Titanfall 'un satış rakamlarının oldukça iyi olduğunu, hatta EA'nin Titanfall 2'nin isim haklarını elinde tuttuğunu da belirtmek gerekiyor.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/News/titanf...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın