Görüş Bildir
Haberler
The Menu Ne Anlatıyor? The Menu Filminin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

The Menu Ne Anlatıyor? The Menu Filminin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Bahadır
13.02.2023 - 21:03

Searchlight Pictures tarafından 18 Kasım 2022 tarihinde vizyona giren The Menu'nün hikayesi merak konusu oldu. Başrollerinde Anya Taylor Joy ve Ralph Fiennes yer aldığı gerilim türündeki filmin yönetmen koltuğunda Mark Mylod otururken senaryo ise Seth Reiss ve Will Tracy tarafından kaleme alındı. Peki The Menu ne anlatıyor? Konusu nedir? Gelin hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filmin yönetmen koltuğunda Emmy Ödüllü dizi Succession'ın yönetmenliğini üstlenen Mark Mylod bulunuyor. The Menu'nün senaryosu ise Seth Reiss ve Will Tracy'e ait. Amerikan tarzda kara komedi ve gerilim türündeki bu film, ilginç hikayesinin yanında yıldız oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Filmin yönetmen koltuğunda Emmy Ödüllü dizi Succession'ın yönetmenliğini üstlenen Mark Mylod bulunuyor. The Menu'nün senaryosu ise Seth Reiss ve Will Tracy'e ait.  Amerikan tarzda kara komedi ve gerilim türündeki bu film, ilginç hikayesinin yanında yıldız oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

The Menu ne anlatıyor?

The Menu ne anlatıyor?

The Menu, ünlü bir şefin sahip olduğu lüks restoranda yemek yemek isteyen genç çift Margot ve Tyler'ın hikayesini konu ediniyor. Margot ve Tyle, sadece tekneyle ulaşım sağlanabilen, kıyıdan çok uzakta bir adada yer alan ve bilimsel teorileri kullanarak yemeklerini hazırlayan şef Slowik'in restoranına gider. Margot ve Tyler'a birbirinden farklı karakterde olan birçok kişi de eşlik eder. Slowik, ağırladığı misafirlerine çok çeşitli tadım menüleri hazırlar. Fakat servis edilen yemekler sonrasında her masanın kendi sırları ortaya çıkar ve gerilim de her geçen dakika artar.

The Menu oyuncu kadrosu

The Menu oyuncu kadrosu

The Menu'nün başrollerinde Anya Taylor Joy ve Ralph Fiennes yer alıyor. Bu iki isme Nicholas Hoult, Janet McTeer, Hong Chau, Aimee Carrero, Paul Adelstein, John Leguizamo, Judith Light ve Daniel Radcliffe eşlik ediyor.

Filme dair detaylı incelemeler ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın