Görüş Bildir
Haberler
The Lord of the Rings'ten House of the Dragon'a: 2022'de Ekrana Gelecek En Popüler Diziler

The Lord of the Rings'ten House of the Dragon'a: 2022'de Ekrana Gelecek En Popüler Diziler

claude cahun
31.12.2021 - 11:53

Yeni yıl dizi tutkunları için bir başka olacak! Neden mi? Çünkü IMDb, 2022'de izleyiciyle buluşacak dizileri duyurdu. Uzun süredir merak edilen, her biri birbirinden dikkat çekici 10 diziyi sizler için derledik;

Not 1: Dizi açıklamalarında Beyazperde ve IMDb'den faydalanılmıştır.

Not 2: Diziler henüz gösterime girmediğinden IMDb puanlarına sahip değiller.

Not 3: Sıralamada herhangi bir kıstas yok, liste rastgeledir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Obi Wan-Kenobi - Disney+

1. Obi Wan-Kenobi - Disney+

Deborah Chow'un yönetmen koltuğuna yerleştiği Disney+ dizisi Obi Wan Kenobi'de başrole Ewan McGregor hayat veriyor. Beklentilerin yüksek olduğu dizide sahnelerden birinde beklenen rövanş gerçekleşiyor ve Obi-Wan ile Darth Vader karşı karşıya geliyor.

2. Peacemaker - HBO Max

2. Peacemaker - HBO Max

Kendini dünya barışı için adamış bir kahraman; Peacemaker. HBO tarafından son yapılan açıklamaya göre 16 Ocak 2022'de dizinin ilk üç bölümü HBO Max platformu aracılığıyla yayınlanacak.

3. The Sandman - Netflix

3. The Sandman - Netflix

Neil Gaiman'ın DC Comics Vertigo etiketiyle basılan 'Sandman' çizgi romanları, izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Netflix aracılığıyla hayata geçirilen 'Sandman' uyarlaması, live-action formatlı bir dizi olarak sunulacak. Uyarlamanın baş senaristliğini “Wonder Woman”ın eş senaristi Allan Heinberg üstlenecek.

4. Pam & Tommy - Hulu

4. Pam & Tommy - Hulu

Pam & Tommy, tanışıktan 96 saat sonra evlenen aktris Pamela Anderson ile Mötley Crüe grubunun bateristi Tommy Lee‘nin çalkantılı ilişkisini konu ediyor. Pamela Anderson ve Tommy Lee'nin sansasyonel ilişkisine odaklanılan dizide, çiftin balayı sırasında çalınan seks kasetlerinin halka sızdırılmasının ardından yaşananlar gözler önüne seriliyor.

5. Ms. Marvel - Disney+

5. Ms. Marvel - Disney+

Khamala Khan'ın hikâyesini izleyeceğimiz Ms. Marvel, yepyeni bir süper kahramanın yaratıldığı Disney+ dizisidir. Kahramanın yaratısı Bisha K. Ali olurken Ms. Marvel rolünü üstlenen aktris Iman Vellani oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Moon Knight - Disney+

6. Moon Knight - Disney+

Dissosiyatif kimlik bozukluğu ile mücadele eden eski bir ABD denizcisine bir Mısır ay tanrısının yetkileri verilir. Ancak çok geçmeden bu yeni güçlerin sıkıntılı hayatı için hem bir lütuf hem de bir lanet olabileceğini öğrenir.

7. She-Hulk - Disney+

7. She-Hulk - Disney+

She-Hulk, Jessica Gao tarafından yaratılan, 2022 yılında çıkacak başka bir Disney+ dizisidir. Bu dizide, She-Hulk rolünü üstlenen aktris Tatiana Maslany oluyor.

8. The Last of Us - HBO Max

8. The Last of Us - HBO Max

The Last of Us'ta hayatta tek başına kalan Joel ve 14 yaşında bir kız olan Ellie'nin hikâyesi konu ediniliyor. Ellie, tüm insanlığı yok eden salgının tek çaresidir ve Joel, Ellie'yi sağ salim bilim insanlarına teslim etmelidir. Ama bilim insanlarının elinde Ellie'nin sağ kalıp kalmayacağı belli değildir. Joel, insanlığı kurtarmaktansa Ellie'yi kurtarmayı tercih edecektir.

9. House of the Dragon - HBO

9. House of the Dragon - HBO

House of the Dragon, George R. R. Martin ve Ryan Condal tarafından HBO için yaratılan fantastik drama dizisidir. Martin'in Ateş ve Kan adlı romanına dayanan dizi, Ejderhaların Dansı adı verilen iç savaşa giden süreci ve bu iç savaşı ele alıyor.

10. The Lord of the Rings - Amazon Prime Video

10. The Lord of the Rings - Amazon Prime Video

2022'de Amazon Prime tarafından yayınlanacak The Lord of the Rings, J.R.R. Tolkien'in kitap serisinden uyarlama olarak ekranlara yansıyor. Dizide işlenen dönem ise 'Yüzük Kardeşliği' bölümünden önceki zamanı kapsıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nzylmz

Hbo Türkiye’ye geldiği an netflixi iptal edicem