Görüş Bildir
Haberler
Kült Filmlerden Modern Başyapıtlara! İşte MUBI'nin Ocak Ayı Programında Yer Alan Birbirinden Şahane Filmler

Kült Filmlerden Modern Başyapıtlara! İşte MUBI'nin Ocak Ayı Programında Yer Alan Birbirinden Şahane Filmler

claude cahun
30.12.2021 - 10:52

Çevrimiçi film izleme platformu MUBI'nin ocak ayı programı belli oldu. Yerli ve yabancı kült filmlerden festivallere konuk olmuş modern başyapıtlara zengin bir program hazırlayan MUBI'nin sinemaseverleri heyecanlandıran takvimi şöyle;

Not: Film açıklamalarında Beyazperde'den faydalanılmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 Ocak - Druk (2020)

1 Ocak - Druk (2020)

Körkütük, belirli seviyede tüketilen alkolün hayat standartlarını yükselteceğine dair bir araştırmaya rastlamalarının üzerine, bunu kendi hayatlarında test etmeye karar veren dört lise öğretmeninin hikayesini konu ediyor. Martin, kendisini yorgun ve yaşlı hisseden bir lise öğretmenidir. Evliliğinde sorunlar yaşayan Martin’in iş hayatı da pek yolunda gitmez. Martin’in öğrencileri ve velileri, not ortalamalarının artması için onun sözleşmesini iptal etmesini ister. Belirli seviyede tüketilen alkolün, zihni dünyaya açtığını savunan bir fikir üzerine Martin ve arkadaşları bir deney yapmaya karar verirler. Üç öğretmen arkadaşı ile birlikte Martin, deney için her gün belirli miktarda alkol tüketmeye başlar. Sonuç başlarda gayet olumludur. Ancak bir süre sonra deney, bazıları için olumsuz sonuçlar vermeye başlar.

2 Ocak - Julieta (2016)

2 Ocak - Julieta (2016)

Artık 50'li yaşlarını süren Julieta, yaşadığı evden ve şehirden taşınmak üzeredir. Sevgilisiyle yeni bir hayat kuracak olan kadın tam hazırlıklarının ortasındayken bir gün yolda başka genç bir kadınla karşılaşır. Belki de aradan 20 yıl geçmiştir ama kadının Julieta’ya hatırlattıkları şimdi dün gibi tazedir. Yüzleşmek istemediği geçmişini anımsatan bu kadın, zaten tereddütteki Julieta'nın kafasını iyice karıştıracaktır. Yaşadığı şehirden taşınmaktan vazgeçen Julieta bu vesileyle sevgilisinden de ayrılır. Yolda karşılaştığı kadının kendisine anımsattıklarından yola çıkarak, geçmişiyle hesaplaşmaya başlar. 

Pedro Almodóvar'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Emma Suárez ve Adriana Ugarte başrolleri paylaşırken, Daniel Grao Rossy de Palma, Inma Cuesta ve Dario Grandinetti kadroda yer alan diğer isimler. Zorlu bir hayat süren Julieta'nın 1985 yılından 2015 yılına kadar geçen 30 yıllık süreçte yaşadığı olayları izliyoruz.

3 Ocak - 71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls (1994)

3 Ocak - 71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls (1994)

Taze bir göçmen, henüz bir kız çocuğunu evlat edinmiş bir çift, bir üniversite öğrencisi ve yalnız bir adam. Filmde 71 sahne bu insanlar etrafında döner. Bu birbirlerinden çok farklı hayatlar yaşamakta olan insanlar bir gün bir olayla kesişirler. On dokuz yaşındaki bir genç Viyana’da bir bankaya girdiğinde parasını çekemediğinde etrafa dehşet saçmayı tercih eder. Silahını çıkartır ve ortalığı ateşe verir. Tüm bu insanların kesiştiği bu olayla beraber hayatları da tamamen değişecektir. Michael Haneke’nin yabancılaşma üzerinde durduğu üçlemesinin son filminde nedensiz şiddeti en duru haliyle gözler önüne seriliyor. Filmin konusu 93 yılında Avusturya'daki bir bankada yaşanan katliamdan yola çıkarak şekillendirilmiştir.

4 Ocak - Lerd (2017)

4 Ocak - Lerd (2017)

Reza kendini şehir bataklığından uzaklaştırmış, eşi ve tek çocuğuyla, Kuzey İran’ın uzak bir köyünde basit bir yaşam sürüyordur. Günlerini, Japon balığı çiftliğinde çalışarak geçirir. Devletle ve yerel yönetimle yakın ilişkileri olan özel bir şirket, yerel yaşamı tamamen kontrol altına almıştır. Ortaklar, şirketin varlığını ve kazancını arttırmak için, yerel çiftçileri ve küçük iş sahiplerini zorlayarak varlıklarını ele geçirmeye çalışır. Yaşadıkları baskı sonucu birçok çiftçi kendiliğinden bu yozlaşmanın bir parçası olur. Reza tekelleşmeye karşı verdiği mücadelede yolunu ve kendi değerlerini kaybetmemek için çabalarken, olduğu kişi üzerine de pek çok sorgulamaya girişecektir...

5 Ocak - Amina (2019)

5 Ocak - Amina (2019)

Amina, gerçekler ve hayaller arasında iki yaşam süren, İstanbul’da yaşayan Afrikalı bir göçmen kadının hikayesini konu ediyor. 29 yaşında bir kadın olan Amina, Senegalli bir göçmendir. İstanbul’da yaşayan genç kadın, geçimini bir tekstil şirketinde mağaza modeli olarak çalışarak sağlar. Onun yurdunu terk edip İstanbul’a taşınmasına neden olan şey ise, kızının ihtiyaçlarını karşılayabilecek parayı kazanmaktır. Ülkesinden ve sevdiklerinden uzakta ayakta kalmaya çalışan Amina, siyah bir göçmen kadın olarak türlü zorluklarla karşı karşıya kalır. Gerçek bir model olmak isteyen genç kadının yaşamı, pek de düşlediği gibi değildir. Ancak o, bir gün kızına ve ülkesine geri dönme umuduyla yaşadığı tüm zorluklara göğüs germeye çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 Ocak - Mon oncle (1958)

6 Ocak - Mon oncle (1958)

Filmdeki Arpel çifti, Marie-France gibi dergilerin tavsiye edebileceği türden bir sosyal başarıya sahiptir. Adam ciddi bir işadamıdır, kadınsa kusursuz bir ev kadını. Mülklerindeki her şey yenidir: ev, geometrik bahçe, çakıl döşeme... Bu işlevsel evrende eksik olansa yaşama zevki ve israf edilmiş alanlar, baştan savmacılık ruhu ve okuldan kaçmalardır. Küçük Arpel bu ruhu ancak 'ailenin yüzkarası' olan dayısı Bay Hulot’yla keşfeder. Bay Hulot mutludur; St. Maur’da, herkesin birbirini tanıdığı, insanların çok basit bir kural, yani kibarlık çerçevesinde hareket ettiği küçük bir mahallede yaşar. Bay Hulot’nun Arpellerin evine gelişi çeşitli felaketlere yol açar. Sadece evin küçük oğlu, suç ortağı ve dostu olarak dayısına elini uzatır.

7 Ocak - Ras vkhedavt, rodesac cas vukurebt? (2021)

7 Ocak - Ras vkhedavt, rodesac cas vukurebt? (2021)

Gürcistan’ın Kutaisi kasabasında yolları kesişen Lisa ve Giorgi birbirlerine âşık olur. Ancak bu karşılaşma sırasından birbirlerine adlarını sormazlar. Yollarına devam etmeden önce ertesi gün buluşmaya karar verirler. Lisa ve Giorgi yeniden buluşmayı başaracak mı ve eğer buluşabilirlerse kim olduklarını bilecekler midir?

8 Ocak - Uzun Zaman Önce (2019)

8 Ocak - Uzun Zaman Önce (2019)

Uzun Zaman Önce, bir cinayet işleten iki kardeşin hayatına odaklanıyor. Genç bir adam olan Ahmet'in, yaşadığı kasabada kuaför dükkanı işleten karısı Sevgi ile sıradan bir hayatı vardır. Çiftin evliliklerinin üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşmaktadır. Ahmet, eşi ile arasındaki sorunun başka bir adamdan kaynaklandığını düşünmektedir. Karsının kendisini aldattığından şüphelenen Ahmet'in bu düşüncesi, kasabaya bir yabancının gelmesi ile iyice artar. Ahmet'in kardeşi olan Mehmet'in hayatı, bir gece yarısı köhne bir gaz istasyonunda bulunduğu sırada aldığı telefonla alt üst olur. Telefonun ucunda kardeşi Ahmet vardır ve kendisinden yardım istemektedir. Kardeşine yardım etmekten başka çaresi olmayan Mehmet, vakit kaybetmeden kardeşinin yanına gider. Bir araya gelen iki adam, bir cinayetin ortasında bulurlar.

9 Ocak - Bacurau (2019)

9 Ocak - Bacurau (2019)

Bacurau, Brezilya’da bulunan küçük bir kasabadır. Genç bir kadın olan Teresa, Bacurau’da bulunan büyükannesinin cenaze törenine katılmak için kasabaya gider. Teresa’nın büyükannesi olan, kasabanın lideri Carmelita, 94 hayatını kaybedince kasabada yas havası hakim olur olur. Teresa, cenaze için geldiği Bacurau'nun birçok sorununun olduğunu gözlemler. Kasaba, temel olanaklardan yoksun, telefonunun çekmediği, temiz suyun bulunmadığı ve daha nice sorunların baş gösterdiği bir yer haline gelmiştir. Carmelita'nın ölümünün ardından geçen birkaç gün sonra kasaba sakinleri, bölgenin haritadan silindiğini ve art arda ölümlerin meydana geldiğini fark eder.

10 Ocak - Rosetta (1999)

10 Ocak - Rosetta (1999)

Genç ve heyecanlı bir kız olan Rosetta büyük bir yoksulluğun içine doğmuştur. Alkolik annesiyle birlikte yaşarken hayatın sunduklarının her daim uzağında kalmıştır. Artık o, herhangi bir iş için her şeyi yapmaya razıdır. 

Dardenne kardeşlerin en önemli filmlerinden biri olan Rosetta, gösterildiği festivallerin çoğundan oldukça mühim ödüllerle dönmüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11 Ocak - Entre les murs (2008)

11 Ocak - Entre les murs (2008)

François Marin ve meslektaşları, Paris’te bir lisede tamamen farklı ırklardan gelen öğrencileri eğitmek üzere yeni yıla hazırlanmaktadırlar. Öğretmenler kendi aralarında durumları iyi ya da kötü olan öğrencileri hakkında konuşurlar. Tüm öğretmenler öğrencilerine ilham kaynağı olmak isterler ancak bir taraftan da her bir eğitimcinin, başarmak istedikleri tutkularına ulaşma yöntemi farklıdır. Hatta aynı öğrenci üzerinde disiplin ve övgü açısından farklılık gösteren bakış açıları da vardır. Okul yönetimi bu konuda elinden geldiğince doğru ve adaletli davranmaya çalışır. Öyle ki zamanı geldiğinde öğrenci değerlendirme komitesinde öğrenciler arasından bir temsilciye de yer verir. Marin, bu yıl 14 ve 15 yaşlarındaki öğrencilere ders vermektedir. O zaman zaman öğrencilerinin aralarına girmek için elinden geleni yapar. Bazen başarı ile bazen de kayda değer hatalarla. Ödüllü bir Fransız filmi.

12 Ocak - Cadı Üçlemesi 13+ (2019)

12 Ocak - Cadı Üçlemesi 13+ (2019)

Cadı Üçlemesi'ni başlatan 13+, on dört yaşındaki bir kız çocuğunun korku dolu dünyasına odaklanıyor. Ceylan Özgün Özçelik’in senaristi ve yönetmeni olduğu kısa filmin başrolünü Derya Pınar Ak üstleniyor.

13 Ocak - Jipuragirado jabgo sipeun jibseungdeul (2020)

13 Ocak - Jipuragirado jabgo sipeun jibseungdeul (2020)

Film, hasta annesine bakan zor durumdaki bir restoran sahibinin, sauna dolabında bir çanta dolusu nakit bulmasını ve sonrasında yaşananları konu ediniyor.

14 Ocak - Kanun Namına (1952)

14 Ocak - Kanun Namına (1952)

Bir otomobil tamircisi olan Nazım Usta, Ayten'e aşıktır ve çift sonunda evlenerek mutlu sona ulaşır. Ayten'in kız kardeşi olan Nezahat de Nazım'a aşıktır ve Ayten'e aşık olan Halil ile ikisi birlik olup çifti ayırmayı amaçlamaktadır. Bunun için Nazım'ı, cazibesine dayanamayacağını bildikleri Perihan ile tanıştırırlar ve haklı çıkarlar. Ardından Ayten'i evine götüren Halil'i öğrenen Nazım, dayanamayarak Halil ile Nezahat'i öldürür, eşi Ayten'i yaralar. Peşine polis takılan Nazım, atölyesine sığınır ve orada tutuklanmamak için direnir. Ancak Ayten'in ikna etmesi sonrası polise teslim olur.

15 Ocak - Sniegu juz nigdy nie bedzie (2020)

15 Ocak - Sniegu juz nigdy nie bedzie (2020)

Bir Daha Asla Kar Yağmayacak, müşterilerinin hayatını değiştiren bir masörün hikayesini konu ediyor. Ukraynalı Zhenia, Polonya’da masör olarak çalışan bir göçmendir. Zengin bir topluluğun içine dahil olan Zhenia, çalıştığı insanların maddi olarak sıkıntıları olmasa da manevi olarak mutsuz olduklarını fark eder. Mesleğini en iyi şekilde yapmaya çalışan Zhenia, müşterilerini kendisine hayran bırakır. Elleri ile müşterilerini iyileştirip, gözleri ile onların ruhlarına dokunan Zhenia, zamanla müşterilerinin hayatını değiştirmeye başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16 Ocak - Madalena (2021)

16 Ocak - Madalena (2021)

Madalena, öldürülen bir  trans kadınla bağlantısı olan üç kişinin yaşamına odaklanılıyor. Trans kadın Madealena'nın cesedinin beyaz kıyafetler içinde bir tarlada bulunmasının ardından üç kişinin yaşamı bambaşka bir hal alır. Luziane, Cristiano ve Bianca birbirlerini tanımasalar da üçünün de Madalena ile bir şekilde bağlantısı vardır. Bianca arkadaşlarıyla birlikte Madalena'dan kalanları paylaşırken, Cristiano kendisini babasına kanıtlamaya çalışır. Konsomatris Luziane ise borç içinde zorlu bir hayat yaşar.

17 Ocak - Funny Games (1997)

17 Ocak - Funny Games (1997)

Anne, Georg ve küçük oğulları Georgie, gözlerden ırak bir göl evine tatil amacıyla gelmişlerdir. Şehir hayatının yorgunluğunu bu tatil sayesinde üstlerinden atmayı hedefleyen aile korkunç bir saldırıyla yüzleşmek üzerdir. Evlerine musallat olan ve nereden geldikleri belli olmayan iki genç, sorunlarından uzaklaşmaya çalışan bu ailenin başına çok daha büyük dertler açacaklardır. Şiddet dolu bir tatil başlamak üzeredir. Kaçış şansı yoktur. Michael Haneke’nin burjuvazi eleştirisine ve olağan şiddete bambaşka ve rahatsız edici bir bakış açısı kazandırdığı filminin başrollerinde Susanne Lothar, Ulrich Mühe ve Arno Frisch var.

18 Ocak - Cea mai fericitã fatã din lume (2009)

18 Ocak - Cea mai fericitã fatã din lume (2009)

Film, genç bir Rumen kızı olan Delia'nın, bir yarışmada kazandığı ödülü almak için ailesiyle birlikte Bükreş'e gitmesini ve sonrasında yaşananları takip ediyor.

19 Ocak - Le voyage du ballon rouge (2007)

19 Ocak - Le voyage du ballon rouge (2007)

Kırmızı Balon’un peşine takıldığı küçük Simon annesi Suzanne ile tek odalı bir dairede yaşar. Kukla tiyatrosunda ses sanatçılığı yapan Suzanne, çocuğunu yalnız yetiştirmenin getirdiği baskıyı göğüslemeye çalışır. Simon’a bakması için Song adında sinema öğrencisi Çinli bir kız bulur.

20 Ocak - Playtime (1967)

20 Ocak - Playtime (1967)

Tati karakterlerinin her filmde farklılığı ve bohemliği fark yaratan unsurlardandır. Yıllar süren bir prodüksiyon olan Playtime, bu konuda en iyi örneklerden birisi... Filmde Monsier Hulot'un serüvenleri anlatılmaktadır; kahramanımız Paris’teki bir Amerikalı memur ile görüşmek zorundadır, fakat teknoloji dolu modern mimariler arasında kaybolur. Hulot turistlerin arasına istemeden de olsa karışır ve bir Amerikalı turist grubuyla Paris’i dolaşırken ondan beklenecek kargaşayı da oluşturur. 1967 yılına ait bir klasik 'Playtime'...

İçeriğin Devamı Aşağıda

21 Ocak - L’insulte (2017)

21 Ocak - L’insulte (2017)

Araba tamircisi olan Tony’nin eşi Shirine ile sade bir hayatları vardır. Mutlu çift doğacak çocukları için gün saymaktadır. Yaşadıkları sokakta uzun süreden beri altyapı çalışması yapılmaktadır. Lübnan’dan Filistin’e göç eden, çalışmalardan sorumlu şirketin ustabaşı olan Yasser, Tony’nin balkonundaki giderin akıttığını fark eder. Tony’nin evine gidip gideri tamir etmek isteyen Yasser, Tony’nin sert tavırlarıyla karşılaşınca gideri dışarıdan onarır. Yasser ve Tony’in tamirat yüzünden aralarında başlayan zıtlaşma giderek daha şiddetli bir hal alır ve ikili kavgaya tutuşur. Mesele mahkemeye taşınınca ikisi arasındaki sorun artık bir kamuoyu davasına döner.

22 Ocak - İki Şafak Arasında (2021)

22 Ocak - İki Şafak Arasında (2021)

Kadir, akşam sevdiği kızın ailesiyle tanışacağı için oldukça heyecanlıdır. Ancak babasının tekstil fabrikasında iş kazasının gerçekleştiğini öğrendiğinde planları değişir. Kazayı işçinin ailesine söylemeyi üstelenen Kadir, işçinin ailesi için elinden geleni yapmaya hazırdır. Bu süreç içerisinde Kadir, hayatını üstüne kurduğu tüm değerlerin sarsıldığını hissetmeye başlar.

23 Ocak - Ansikte mot ansikte (1976)

23 Ocak - Ansikte mot ansikte (1976)

Jenny Isaksson ve kocası uyumlu bir çift ve kariyerlerinde başarılı olan iki psikiyatristtir. Jenny'nin ailesini ziyarete gidişine dek hayatlarında her şey normal akışında devam etmektedir. Bu andan itibaren Jenny tuhaf ve rahatsız edici sanrılar görmeye başlar. Geçmişte yaşadıkları birer hayalet gibi peşine takılır ve bir noktadan sonra aklını yitirecek noktaya gelir...  

Usta yönetmen Ingmar Bergman'ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Liv Ullmann, Erland Josephson ve Aino Taube bulunuyor.

24 Ocak - La Haine (1995)

24 Ocak - La Haine (1995)

Protesto, şiddetli bir isyanda rol alan 3 gencin hikâyesini anlatıyor. Paris’in gettolarında hararetli saatler yaşanmaktadır. Grup halinde dolaşan yerel gençlerle, çevreyi kuşatan polisler arasında nefret dolu bakışlardan oluşan bir gerilim vardır. Mahallenin gençlerinden Abdel, polis soruşturması sırasında şiddete uğradığı için hastanede ölüm döşeğinde yatmaktadır. Gencin arkadaşları ise başıboş dolaşmaktadırlar. İçlerinden Vinz, Abdel’in ölmesi durumunda bir polis vurmaya ant içer...

25 Ocak - Krisha (2015)

25 Ocak - Krisha (2015)

Krisha on yıl önce terk ettiği ailesinin yanına Şükran Günü yemeği için geri döner. Fakat geçmişten gelen günahkâr tutkular şenliğin yapılmasında bir tehdit olur. Krisha ailenin sorunlu üyesindir, yıllardır bağımlılık ile mücadele eder. Ailesi onu affedecek gibi olsalar da geçmiş Krisha’nın peşinden sürüklenecektir. Kapanmış yaralar kanar, küskünlükler açığa çıkar, hesaplaşmalar başlar.

Krisha aynı adı taşıyan 2014’te Sounth By Southwest, Özel Jüri Ödüllü kısa filmin uzun metraj hali. Trey Edward Shults'un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrolünde kendi teyzesi olan Krisha Fairchild oynuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26 Ocak - İz (1995)

26 Ocak - İz (1995)

- IMDb: 6.2

Emekliliği yaklaşan polis Kemal, bir davayla karşı karşıyadır. Acaba olay bir cinayet mi, yoksa intihar mıdır?

27 Ocak - One from the Heart (1981)

27 Ocak - One from the Heart (1981)

Las Vegas'ta beş yıldır birlikte yaşayan bir çift kavga eder. Sonrasında dışarı çıkarlar ve her biri başka bir kişiyle 4 Temmuz'u kutlar. Sonrasında neler olcaktır?

28 Ocak - Titane (2021)

28 Ocak - Titane (2021)

Titane, yıllar önce kaybolduğu iddia edilen bir adamın ortaya çıkmasıyla yaşananları konu ediyor. Özel müfettişler bir gün havaalanında yüzü morarmış bir adam bulur. Adam, kendisini on yıl önce kaybolan Adrien Legrand olduğunu iddia eder. Oğlunun bulunduğu haberini alan Adrien'in babası Vincent, on yıl boyunca yaşadığı kabusun artık sona erdiğini düşünerek genç adamı evine götürür. Bu süreçte bir dizi korkunç cinayet bölgeyi etkisi altına alır.

29 Ocak - Frank (2014)

29 Ocak - Frank (2014)

Lenny Abrahamson'ın yönettiği ve Michael Fassbender, Maggie Gyllenhaal ve Scoot McNairy'nin başrolünde yer aldığı Frank, genç bir müzisyen olan Jon'un Frank'in liderliğindeki ilginç bir müzik grubuna katılmasından sonra yaşanan komik maceraları anlatıyor. Jon, kendi gözüyle, grupla yaşadıklarına tanıklık etmemizi sağlıyor.  Fassbender, grubun lideri (ve aynı zamanda filme adını veren) Frank olarak karşımıza çıkıyor. Bir müzik grubunun sahip olabileceği en ilginç figürlerden biri olan Frank grup içerisinde oluşturduğu enteresan kurallar bütününü, taktığı büyük maskesi ile tamamlıyor. Filmin hikayesi İngiliz punk grubu The Freshies'in üyelerinden ilham alıyor.

30 Ocak - The General (1926)

30 Ocak - The General (1926)

The General, sevdiği kadını kaçıranlardan kurtarmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Johnnie makinisti olduğu treni “The General”a ve Annabelle Lee isimli bir kadına aşıktır. Ancak Amerikan İç Savaşı başladığında çalıştığı hat iptal edilir ve Johnnie de bir mühendis olarak daha değerli hale geldiğinden servisten alınır. Annabelle bu durumun Johnnie’nin korkaklığından ötürü kaynaklandığını düşünmektedir. Bir casus Annabelle’in de içinde olduğu treni kaçırınca Johnnie hem trenini hem de sevdiği kadını kurtarmak üzere adrenalinle dolu bir yolculuğa çıkacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

31 Ocak - Code inconnu: Récit incomplet de divers voyages (2000)

31 Ocak - Code inconnu: Récit incomplet de divers voyages (2000)

Bir an bir yerde bir şey olur ve birbirlerinden tamamen bağımsız insanlar kesişirler. Dilenci bir kadın elini uzatır ve o sırada oradan geçen bir genç, onun avucuna bir kağıt parçası bırakır. Bunu gören bir başkası araya girer ve kesişim başlar. Genç bir oyuncu olan Anne, şansını sinemada denemek istemektedir. Sevgilisi George, bir savaş fotoğrafçısıdır ve mesleği gereği sürekli Fransa’nın dışındadır. George’nin erkek kardeşi Jean, babasından sonra ömrünü çiftlikte geçirmeyi planlamayan bir tiptir. Amadou, sağır ve dilsiz çocuklara eğitim veren bir enstitüde müzik öğretmenliği yapmaktadır. Babası Afrika kökenli bir taksi şoförüdür. Maria, Romanya’dan gelmiş dilenerek kazandığı parayı ailesine yollamaktadır. Bir gün yakalanır ve sınır dışı edilir fakat sonra yine Fransa’ya doğru bir başka yolculuğa çıkar. Kesişim aslında her yerdedir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın