Görüş Bildir
Haberler
Teksas'tan Sert Açıklama: 'Sağlam Gidiş Biletini Cebine Koymuştur'

Teksas'tan Sert Açıklama: 'Sağlam Gidiş Biletini Cebine Koymuştur'

Enver K.
29.09.2015 - 13:53

Bursaspor Kulübü'nin istifa tepkilerine yaptığı açıklamaya karşın Teksas Grubu da bir açıklamaya yaparak Sağlam'a 'Gidiş biletini cebine koymuştur' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursaspor’un taraftar grubu Teksas, internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, vefasızlık yapmadıklarını söylerken, Ertuğrul Sağlam’ın da taraftarlarla gönül bağını kopardığını belirtti.

Yapılan açıklama şöyle;

“Bursaspor’un geldiği nokta, 6 haftanın sonu itibariyle hem yönetim, hem de teknik ekibin izlediği başarısız profil tahammül sınırlarını aşmıştır. Bursaspor başkanının, “Bize kumpas kuruyorlar” demeci, cevaplanmayacak derecede basit, bir kulübü temsil hakkını elinde bulunduran yöneticiye yakışmayan bir davranıştır. Galibiyete rağmen yükselen ”istifa” seslerinin mimarı Recep Bölükbaşı’nın kendisidir. ”Vefasızlar” yakıştırması, günü kurtarıp ulusal medyada kendini aklama çabasıdır. Bursaspor taraftarı, ”vefa” kelimesini şampiyonlukla birlikte öğrenmedi, 15 bin kişi Sakarya’ya küme düşmeye gittiğinde vefanın vücut bulmuş haliydi. Bu yüzden biz şampiyonluğun ne olduğunu, bunun bireysel bir başarı olmadığını 16 Mayıs 2010 tarihi hazırlanırken şampiyonluk görememiş insanları bile o stada taşımasını bildik. Şimdi kalkıp Bursaspor camiasına, (Biz gelmeden senelerdir bu takım ligde kaldığında sokaklarda kornalar ötüyordu) diyebilecek cürreti nereden buluyorsunuz diye merak ediyoruz.

Bu kulübün maaşlı bir elemanı olan Ertuğrul Sağlam dün akşamki açıklamalarıyla Bursaspor taraftarıyla gönül bağını koparmış ve tek yönlü gidiş biletini cebine koymuştur.”

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0