Görüş Bildir
Haberler
TBF'den Obradovic'e 1 Maç Men Cezası

TBF'den Obradovic'e 1 Maç Men Cezası

Akın Çorap Yeşil Giresun maçında hakeme küfür ettiği gerekçesiyle Fenerbahçe koçu Obradovic'e 1 maç men ve 30 bin TL para cezası verildi. Buna göre Obradovic, 11 Ocak 2016'da oynanacak olan Muratbey Uşak Sportif maçında Fenerbahçe'nin başında olamayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TBF'nin Obradovic açıklaması şu şekilde;

'Giresun’da oynanan Akın Çorap Yeşil Giresun Belediye-Fenerbahçe Spor Toto Basketbol Ligi müsabakası bitiminde Fenerbahçe takımı Baş Antrenörü Zelimir Obradovic’in, hakemlerin soyunma odasına gittikleri esnada, baş hakeme dönerek Sırpça bir takım sözler söylemesi ve kendisine yönelik uygunsuz el hareketleri yapması nedenleriyle konu ile ilgili dosya Kurulumuza sevk edilmiştir. 

Fenerbahçe takımı Baş Antrenörü Zelimir Obradovic’in eylemlerine uyan Disiplin Yönergesi’nin 36. maddesi gereğince, (olayın müsabaka bittikten sonra meydana gelmesi de dikkate alınarak) kendisinin 1 (BİR) MAÇ MÜSABAKALARDAN MEN VE 30.000-TL (OTUZ BİN TÜRK LİRASI) PARA CEZASI ile tecziyesine, iş bu kararın ilgiliye tebliğine, Disiplin Yönergesi’nin 51. maddesi çerçevesinde para cezasının 30 gün içinde ödenmesi gerektiğinin bildirilmesine oy birliği ile karar verildi.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın