Görüş Bildir
Haberler
Taylor Swift hakkında;

Taylor Swift hakkında;

Fatih Karakus
22.07.2015 - 00:04 Son Güncelleme: 25.07.2015 - 23:33

Taylor Swift

Ya pardon da, bu kızı milyonlarca ergen örnek alıyor idol belirliyor. Sırf daha ünlü olmak, daha çok para kazanmak, daha çok tanınmak için reklam ilişkilerine girmenin nesini savunabiliyor insanlar, anlamıyorum. Lise aşklarına yazdığı şarkıları dışında hiçbiri samimi şarkılar değilmiş o zaman. 4 yılda 12 tane sevgili (belki daha fazla, tam rakamını bilmiyorum ve genellikle albüm öncesi) sığdırmış bir insannın hırs,para,şan,şöhret için bunları yapmış olmasının nesi doğal? 

Doğru dürüst alnının akıyla sanat yapan şarkı yazan insanlar çok az. (GERİ TAYLOR'IN AMACI SANAT YAPMAK FALAN DEĞİL, TİCARET YAPIYOR.)

Kişi de bir yetenek varsa, kendini sırf şarkılarına söz yazabilmek için sahte aşklarla pazarlamadan, tatlı güzel vb. olmayı zorunluluk gibi görmeden ifade edebiliyorsa zaten başarısı günden güne artar fakat sizlerde görüyorsunuz her şey ortada. Masum bir tavır takınmak aslolanı değiştirmez. 

Düşünen, sorgulayan, insanı bilen ve tanıyan, hayatı gözlemleyen, felsefik-edebi bir ruha sahip şarkıcı (Örnek Lady Gaga) şarkılara yazacak çok söz bulur. 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın