Görüş Bildir
Haberler
Tarihteki Hangi Kadın Hükümdarsın?

etiket Tarihteki Hangi Kadın Hükümdarsın?

Toplumun 'mutfağa kapan' baskısına boyun eğmeyip tarihin akışını değiştiren kadınlardan hangisinin senin ruh eşin olduğunu tahmin ediyoruz. Lafı uzatmadan teste geçelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuz seni sebepsiz yere mutlu edecek. Güzel bir cumartesi sabahında hangisiyle kahvaltı yapmak isterdin?

2. Bir Ortaçağ savaşçısı olsan senin silahın hangisi olurdu?

3. Bir yanlışlık oldu ve ülkeyi senin yönetimine bıraktılar diyelim 😄 İlk önce neyi değiştirirsin?

4. Kendine yakın bulduğun dizi karakterini seç.

5. Sence medeniyetin gelişimi süresince yapılan en önemli buluş hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgiline / eşine trip atma sıklığın nedir?

7. Hepimiz bir gün ölüp gideceğiz. Peki sen bir hükümdar olsan yüzyıllar sonra bile hatırlanmak için ne yapardın?

8. Geldik son soruya. Bir şehir seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tomris Hatun!

Tomris Hatun!

Sen savaşmak için doğmuşsun. Hiçbir şey önüne hazır gelmemiş, hayatta kazandığın her şey derin bir mücadelenin ürünü. Bu yüzden sahip olduklarının değerini biliyorsun. Annelik içgüdün çok kuvvetli. Arkadaşlarına, ailene, tüm sevdiklerine karşı takındığın bu korumacı tavır da bu yüzden.

VII. Kleopatra!

VII. Kleopatra!

Sen zekasıyla bir hatta birkaç adım öne çıkanlardansın. İnsanların hakkında ne söylediği hiç önemli değil çünkü kendini başkalarına kanıtlamak gibi bir derdin hiçbir zaman olmamış, sen kendin için varsın. Tek sorunun zaman zaman tembel davranman. Eğer zekanı tutkularınla birleştirirsen bize sadece olacakları izlemek kalır.

I. Elizabeth!

I. Elizabeth!

Seni anlatan tek kelime ''başarı''. Her koşulda başarıya açsın. Kazanmak için elinden geleni yaparsın. Mükemmeliyetçisin de, hataya tahammülün yok. Bir iş yaptığın zaman en iyisini yapmak istersin. Neden mi? Çünkü sen yaptın ve en iyisi olmak zorunda.

Marie Antoinette!

Marie Antoinette!

Senin için bu hayatta en önemli şey aile. Ailen için bütün tehlikelere karşı koyabilirsin. Uzlaşmacı bir yapın var. Kavgaymış, ağız dalaşıymış bunlar senin hiç alışık olmadığın çirkin şeyler. Suskunluğun asaletinden desek yalan olmaz :)

Anne Boleyn!

Anne Boleyn!

Bu nasıl inat be canısı!.. Kimse sana istemediğin bir şeyi yaptıramaz ve kimse sana ne yapamayacağını söyleyemez. Sırf bu yüzden biten arkadaşlıkların biten ilişkilerin var. Yüksek bir karaktere sahipsin, her zaman içinden geldiği gibi davranırsın. Çünkü neden davranmayasın ki :)

II. Katerina!

II. Katerina!

Sen gerçek bir peri kızısın. Yüzyıllardır beklenen o zarafet, o ince ruh senmişsin. Bütün savaşları bitirecek, küresel ısınmaya dur diyecek, pandaların neslini devam ettirecek sihirli değnek de senin ellerinmiş.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
823
351
120
110
47
36
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın