Görüş Bildir
Haberler
Star Wars'un Kötü Adamı Adam Driver mı?

Star Wars'un Kötü Adamı Adam Driver mı?

yelda kahveci
27.02.2014 - 14:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Star Wars'un Kötü Adamı Adam Driver mı?

Merakla beklenen 7. Star Wars filminde 'kötü adam' karakterini Adam Driver'ın canlandıracağı iddia edildi

'Sen Şarkılarını Söyle / Inside Llewyn Davis' ve 'Lincoln' filmlerinin yıldızı Adam Driver'ın merakla beklenen 7. Star Wars filminin kötü adamı olacağı iddia edildi.

Variety'nin haberine göre orijinal serinin kötü karakteri Darth Vader'a benzer bir karakterde olacak olan 'kötü adam' için Disney birkaç aydır Adam Driver'la görüşüyordu. Ancak Driver'ın HBO kanalında yayınlanan 'Girls' dizisindeki rolü sebebiyle çıkan aksaklıklar anlaşmaya varılmasını geciktiriyordu. Ancak son gelişmelere göre aksaklıklar giderilerek anlaşmaya varıldı ve birkaç gün içinde Driver'ın JJ Abrams'ın yapımında yer alacağına dair resmi açıklama gelecek. Driver'ın yanı sıra '12 Yıllık Esaret / 12 Years a Slave' filminin Oscar adaylığı bulunan yıldızı Michael Fassbender ve 'Yüzüklerin Efendisi / Lord of The Rings' serisinin Elf Efendisi Elrond'u canlandıran Hugo Weaving de filmin kötü adamı için düşünülen isimler arasındaydı.

Merakla beklenen 7. Star Wars filminin vizyon tarihi 15 Aralık 2015 olarak belirlendi. Orijinal serinin sevilen üçlüsü Mark Hamill, Carrie Fisher ve Harrison Ford'un da filmde boy göstermesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde deneyimli İngiliz oyuncu Gary Oldman da yapımcıların kendisiyle iletişime geçtiğini açıklamıştı.

Milliyet Sanat

Kaynak: http://www.milliyetsanat.com/haberler...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın