Görüş Bildir
Haberler
Spencer Tunick İmzalı Çılgın Bir Proje Daha: 100 Çıplak Kadın Poz Verdi!

Spencer Tunick İmzalı Çılgın Bir Proje Daha: 100 Çıplak Kadın Poz Verdi!

Rinascita
21.07.2016 - 13:18

Pazar günü, Cleveland'da Spencer Tunick tarafından gerçekleştirilen 'Söylediği Her Şeyin Bir Anlamı Var!' adlı proje için 100 çıplak kadın poz verdi! 

Politikayı, çıplaklık ile birleştirme konusunda usta Amerikalı fotoğrafçı Spencer, bu son çalışmasını Cumhuriyetçi Milli Kongre'nin gözü önünde gerçekleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Farklı bedenlere, kökenlere ve biçimlere sahip 100 kadın, ellerinde Donald Trump'ın adaylığının resmiyet kazanacağı arenaya ayna tutarak poz verdi.

Tunick şaşırtıcı nü çalışmalarıyla

biliniyor. Sabahın erken saatlerinde tamamen soyunmuş bir şekilde alana gelen kadınlar, öz çekimler yaparak projeden ne kadar keyif aldıklarını gösterdiler.

Tunick'in, kendi internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre;

Aynalar, ileri görüşlü kadınların bilgisini, zekasını ve Doğa Ana'yı Cleveland  şehrine, kongre alanına ve şehir manzarasına yansıtıyor.

Sanatçı, projenin Donald Trump'ın adaylığının kesinleşeceği bu kongre alanının yakınında gerçekleşmesinin politik bir proje olduğunu bildirdi.

Meksikalılara, Araplara, kadın gazetecilere ve bu tarz gruplara karşı ötekileştirme yapıldığından bahsederken,

Hiç bir başkanlık seçiminde nefret söylemi olmamalı. Yalnızca oy kullanmak yerine, bir şeyler yapmak zorundayım! Bence Amerika'da bütün sanatçılar bir şeyler yapmalı ve bunu halka sunmalı.

dedi.

images.et.eltiempo.digital

Son altı yıl içerisindeki en ses getiren projesi ise, Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri'nin solcu isyanlarıyla uğraşmakta olan ve barış ortamına hazırlık yapan Bogota'da, 10.000 kadını çıplak poz vermesi için ikna etmekti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
47
34
25
18
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ülkeyi boş verin de şu Avcı Kolu'na reset atın.