Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya İle Blogunuzu Geliştirmenin Yolları

Sosyal Medya İle Blogunuzu Geliştirmenin Yolları

Sosyal Medyo
09.03.2014 - 13:46 Son Güncelleme: 09.03.2014 - 18:10

Sosyal Medya İle Blogunuzu Geliştirmenin Yolları

Blogunuzu geliştirmek ve paylaştığınız içeriklerin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamak için birçok yol bulunuyor. Bu yolların en başında ise sosyal medya yer alıyor. Birçok internet kullanıcısı haberleri, gündemi, her türlü içeriği sosyal medyadan takip etmeyi tercih ediyor. Sosyal medya kanalları bu derece önemli bir duruma gelmişken blogunuzun sosyal medyada yer alması birçok yönden artı puan kazandıracaktır. Her blogun artık sosyal medyada var olması bir zorunluluk durumuna gelmişken sosyal medyayı daha stratejik ve planlı kullanmak blogunuza yeni ziyaretçiler kazandıracaktır.

Yayınladığınız içerikleri sosyal medyada paylaşın

Blogunuzda hergün yeni içerikler yayınlamanız ve bu içerikler için bir zaman çizelgesi belirlemeniz ziyaretçi sayınızı arttırmak için oldukça önemli bir etkiye sahip. Yayınladığınız bu içerikleri aynı zamanda sosyal ağlarda paylaşmanız trafiğinizi daha da arttırmanızı sağlar. Bu nedenle yayınladığınız güncel bir içeriği hemen sosyal medyada paylaşmanız içeriğinizin daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı olacaktır.

Sosyal paylaşım butonları ekleyin

Blogunuza sosyal paylaşım butonları eklemeniz sadık ziyaretçilerinizin haricinde blogunuzu bilmeyen kişilere de ulaşmanız için çok iyi bir yöntem. Böylece içeriklerinizi takip eden kişiler kendi sosyal ağ hesapları üzerinden paylaşma şansına sahip olur. Buda blogunuzun tanıtımı için büyük bir öneme sahip.

İçeriklerinizi değişik zamanlarda birden fazla kez paylaşın

Blogunuzda yayınladığınız bir içeriği hemen sosyal ağda paylaşmanız gerektiğini belirtmiştik. Buna ek olarak aynı içeriği farklı bir zamanda tekrar paylaşın. Örneğin sabah blogunuzda yayınlayıp sosyal medyada paylaştığınız bir içeriği akşam tekrar paylaşabilirsiniz. Böylece paylaşımınızı kaçıran kullanıcılara da ikinci paylaşımınızda ulaşmış olursunuz. Fakat bu durumu fazla abartarak takipçilerinizi sıkmayın.

Kaynak: http://www.sosyalmedyo.com/sosyal-med...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın