Görüş Bildir
Haberler
Sivilce ve siyah nokta sorunlarınız mı var?

Sivilce ve siyah nokta sorunlarınız mı var?

Bayan Venus
09.08.2015 - 10:46

Sizde sıkılmadınız mı?

Akne sorunu yaşayanlar vardır elbet aramızda. Bende bir süre önce ağır akne sorunu yaşıyordum ve maalesef patlatmaya çalışıyordum. Yüzüme yayıldıkça yayılan akne yüzünden resmen delirmek üzereydim.Deli gibi elimden ayna indirmeyip maskelerle uğraşıyordum. Yıllarca maskelerle akne sorunumu azaltmaya çalıştım.Ve bir çoğu internette övüldüğü gibi bir günde,bir anda,bir ayda falan  düzenli kullanıma rağmen geçmedi. Bu çok canımı sıkıyordu.Bir süre avon ürünlerine yöneldim.Sanırım sadece Avon Clearskin serisinde 3'ü 1 arada (mor ve lila noktaları olan tüpteki) ürün işime yaradı.Cildi yıkadığında yakıyor olması ve serinletiyor olması beni rahat ettirse de fazla kimyasal ürünleri tercih etmemeye çalışmamız lazım.Şimdi size yaptıklarımı anlatacağım ve benim cildime iyi gelse de sizinkine nasıl geleceğini bilmiyorum. Sadece cildi hassas olanlar gül suyu sonrasında yapacaklarımızı yapmasınlar.Devamlı kullanacaksanız kesinlikle haftada 1 veya en fazla 2 seferi aşmasınlar.Cildi çizebilirsiniz..

İlk olarak 1 çay kaşığı tuza 1 çay kaşığı toz şeker ilave edip karıştırdıktan sonra nemli cildinize sürüp özellikle burun,çene ve sorunlu bölgeleri hedef alarak masaj yapın.Biraz sert olursa daha iyi olabilir.Ama cildiniz hassas ise tempolu hareketlerle çok fazla sıkmadan masaj yaparak uygulayın.Birkaç dakika bekledikten sonra ılık su ile yüzünüzü temizleyin. Ardından gül suyunu pamuğa koyup güzelce tüm yüzünüzü temizleyin.-Hassas ciltliler burdan sonrasını yapmasınlar..- Ardından başka bir pamuğa limon suyunu sıkıp gene yüzünüze sürün.Fazla yanma yapıyorsa yüzünüzü gül suyu ile yıkayıp sabaha kadar bekletin. Sabah uyanır uyanmaz yüzünüzü su ile durulayın. Ve bunu haftada bir veya iki kez uygulayın. Cildinizin düzelmeye başlayacağından eminim. Ama bununla sınırlı kalmayın. Bu cildi hassas olanlar içinde dahil. Haftada bir kere olsun yüzünüzü doğal maden sularıyla yıkayın.Bol bol yüzünüzü temizleyin ve her zaman gülümseyin.Su için,cilt temizliğine önem verin ve kendinize bakın.Yavaş yavaş kendinizi daha güzel göreceksiniz:)

Yazım hatalarım vardır tabi. Bundan eminim.Ama lütfen kusura bakmayın.Yorumlarınızı bekliyorum:)

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bayan Venus

Şunu söylemeliyim ki sivilce ve siyah noktalar gitmese bile kurutabiliyor. bende giderme yaptı. ama sizde etkisi farklı olabilir.Kurutma yapıyor.ciltte kurum... Devamını Gör