Görüş Bildir
Haberler
Sırbistan ve Arnavutluk, UEFA'ya İtirazda Bulundu

Sırbistan ve Arnavutluk, UEFA'ya İtirazda Bulundu

Fatih
14.11.2014 - 22:16

Sırbistan ve Arnavutluk, UEFA'ya İtirazda Bulundu

UEFA, Sırbistan ve Arnavutluk Futbol Federasyonları'nın itirazlarını Aralık ayındaki toplantıda değerlendirmeye alacak.

Sırbistan ve Arnavutluk Futbol Federasyonları, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri kapsamında geçen ay Belgrad'da oynanan mücadelede çıkan olaylar nedeniyle tehir edilen maç hakkında UEFA 'nın verdiği para cezasına itirazda bulundu.

Sırbistan'daki olaylı maça siyasi olaylar damgasını vurmuştu. Arnavutluk bayrağı taşıyan uzaktan kumandalı bir oyuncak saha üzerinde dolaşırken, bayrak Sırp futbolcular tarafından indirilmiş ve saha birbirine girmişti.

Hakem Martin Atkinson maçı tatil ederken, UEFA daha sonra maçın Sırbistan'ın 3-0'lık hükmen galibiyetiyle sonuçlanmasına karar vermişti ancak olaylar nedeniyle de üç puanın silinmesine hükmetti. Her iki ülkede 100,000 avro para cezasına çarptırılırken, Sırbistan'a da iki maç saha kapatma cezası verdi.

UEFA , Cuma günü yaptığı açıklamada, ülke federasyonlarının para cezasına yaptığı itirazı doğrulayarak kararın tahkime iletildiğini belirtti.

'Sırbistan Futbol Federasyonu ve Arnavutluk Futbol Federasyonu, UEFA'nın 23 Ekim'deki disiplin kurulu kararına itirazda bulunmuştur. UEFA Tahkim Kurulu, 2 Aralık Salı günü yapacağı toplantıda nihai kararını verecektir.'

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/5447/mill...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın