Görüş Bildir
Haberler
Simeone'den İlginç Messi Yorumu

Simeone'den İlginç Messi Yorumu

Fatih
28.05.2014 - 00:25

Simeone'den İlginç Messi Yorumu

Atletico Madrid'in Arjantinli çalıştırıcısı, Dünya Kupası öncesinde Arjantin Milli Takımı ve Lionel Messi hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone , Barcelona 'nın yıldızı Lionel Messi 'nin geçen sezonki performansının Dünya Kupası nedeniyle etkilenmiş olabileceğini dile getirdi.

Arjantinli yıldız geride bıraktığımız sezonda sakatlık sorunlarıyla boğuşmasına rağmen çıktığı 46 resmi maçta 41 gole imza atsa da, alışıldık görüntüsünün uzağında kalmış ve bu da Messi'nin kendisini Dünya Kupası'na sakladığı yönünde yorumlara yol açmıştı.

Perform 'a açıklamalarda bulunan Simeone, 'Avrupa'da bunca çok başarı yaşadıktan sonra Messi'nin hedefini Dünya Kupası olarak belirlemesi normal. Bu onun üzerinde ekstra bir sorumluluk ve baskı yaratıyor olabilir. Dünya Kupası'nı kazanmak, sizi daha da özel kılar. Bizim ülkemizde de bu büyük başarıyı çok az oyuncu yaşadı. Messi ve arkadaşlarının da onların arasına dahil olmayı çok istediklerini biliyorum.' ifadelerini kullandı.

Arjantin Milli Takımı'nın Sabella yönetiminde önemli bir aşama kaydettiğine de değinen başarılı teknik adam, bir gün Arjantin'in başına geçmek istediğini de belirtirken, 'Ancak şu an için futbolun daha çok içinde olmak, kulüp takımları çalıştırmak istiyorum. Zaten milli takım çalıştırmak için önemli bir tecrübe gerekiyor. Tamamen ayrı bir deneyim.' diye konuştu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/239/d%C3%...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın