Görüş Bildir
Haberler
Sığınmacı Merkezinde 3 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz İddiası

Sığınmacı Merkezinde 3 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz İddiası

Norveç’in üçüncü büyük kenti Stavanger’de bir sığınmacı merkezinde üç yaşında bir çocuğa tecavüz edildiği iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayın 6 Ocak’ta Forus Akuttinnkvartering sığınmacı merkezinde meydana geldiğini belirten yetkililer, olayla ilgili bir şikayet almadıklarını ancak merkezdeki görevlilerin ihbarı üzerine soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Norveçli emniyet yetkilisi Bjorn Kare Dahl, henüz bir şüpheli olmadığını belirterek “En kötü senaryoyu ele alarak olayı araştırıyoruz. Eğer korktuğumuz gibi bir tecavüz vakasıysa bu çok ciddi bir olay. Ancak henüz kesin olarak bilmiyoruz” dedi. 

Hastaneye kaldırıldı

Norveç basını, nereli olduğu konusunda açıklama yapılmayan 3 yaşındaki erkek çocuğunun sığınmacı merkezinde ailesiyle birlikte yaşadığını aktardı. 

Olayın ardından annesiyle birlikte hastaneye götürülen küçük çocuğun tedavi altına alındığı belirtildi. Küçük çocuğa birden fazla kişinin tecavüz etmiş olabileceği söyleniyor.

Independent & Sputnik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Masum Sığınmacılar (!) Adamlar 3 yaşındaki çocuğa kaç kişi tecavüz etmiştir kim bilir

Pasif Kullanıcı

Sonra neden kimse sığınmacıları istemiyor. İçlerinden sadece birinin bile kanı bu denli donuk olup, vahşetini etrafa saçarsa, geri kalan her sığınmacıyı da h... Devamını Gör