Görüş Bildir
Haberler
Gazeteciler Sezen Aksu'ya Tazminat Ödeyecek

Gazeteciler Sezen Aksu'ya Tazminat Ödeyecek

Burçak Cürül Öztürk
07.03.2014 - 18:11 Son Güncelleme: 07.03.2014 - 22:33

Sezen AksuYa Tazminat Ödenecek

Sanatçı Sezen Aksu iki yıl önce İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne Akın İpek’e ait Bugün Gazetesi’nde yazan yazar Aykut Işıklar ve sorumlu yazı işleri müdürü Gürdal Gürler hakkında 30 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Sanatçının avukatı tarafından açılan davaya göre

Bugün Gazetesi’nin 19 Ağustos 2010 tarihli nüshasında Aykut Işıklar’ın bir yazısı yayımlandı. “Sezen Aksu efsanesi böyle mi bitmeliydi?” diye başlayan ve “yaklaşık 30 yıldır Sezen Aksu çok özel imtiyazlı kişi idi” diye devam eden yazıda Sezen Aksu’ya suç isnadında bulundu, hakaret edildi ve kişilik hakları ihlal edildi.

SEZEN AKSU’YA CANAVAR BENZETMESİ

“Başbakan’ı yerden yere vuran gazeteciler bile Sezen Hanım karşısında çekinirdi. Ben de bunun bedelini fazlasıyla öderdim. Çünkü her fırsatta özgür basın diye nutuk atanların, çıkarına biraz dokununca kötü kalpli canavar olmasından korkmazdım……Sezen Aksu Hanım da gizli canavarlardan biridir. Kuyruğu sıkışınca hemen medya patronundan (teklif verme gibi) davranıp randevu alır. Tabii o sırada şikayetini yapar ya da mahkeme kararı aldırıp henüz yayınlanmayan habere tedbir koydururdu..” diye yazılan köşe yazısında Sezen Aksu’ya canavar benzetmesi yapılarak alenen hakaret edildi.

Akşam

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/magazin/sezen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0