Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yemeği Sevgiline Tercih Edeceğini Söylüyoruz!

etiket Hangi Yemeği Sevgiline Tercih Edeceğini Söylüyoruz!

Galina Grigoryevna
12.11.2018 - 18:53 Son Güncelleme: 18.02.2019 - 11:28

Sevgilini kimselere tercih etmezken, tercih edebileceğin bir yemek var bakalım o nedir?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da öğrenebilir miyiz?

3. Sevgilin seni ailesiyle tanıştıracak, akşam yemeğine davet ettiler ve annesi senin asla hoşlanmayacağın bir yemek yapmış. Yemeği yer misin?

4. Yemek yerken zevk aldığın şeylerden birisi nedir?

5. 1 yıl boyunca istediğin kadar en sevdiğin yiyeceği yiyebileceğini fakat karşılık olarak bir kereliğine kedi maması yemen gerektiğini söyleseler yer misin?

5. 1 yıl boyunca istediğin kadar en sevdiğin yiyeceği yiyebileceğini fakat karşılık olarak bir kereliğine kedi maması yemen gerektiğini söyleseler yer misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Biriyle asla paylaşamam!" dediğin şey ne olurdu?

7. Sevgilini hangisiyle tanımlamak daha doğru olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hamburgere!

Hamburgere!

Sevgilini kocaman bir hamburgere tercih edersin. Resmen hamburgere dayanamıyorsun. Kötü yanı şu; sevgilin de durumun farkında ve bir hamburgere tercih edilişi onu çok sinirlendiriyor!

Mantıya!

Mantıya!

Sevgilini 2 tabak mantıya tercih edersin. Neden 2 tabak çünkü 1 tabağa bir düşünürsün, 2. tabağa hemen ikna olursun. Mantı konusunda fazlasıyla iknasın.

Yaprak sarmasına!

Yaprak sarmasına!

Sevgilini bir tencere dolusu yaprak sarmasına tercih edersin. O kadar çok seviyorsun ki... Ama özellikle bir kişinin yaprak sarmasına tercih edersin. Geri kalan kimse onun kadar güzel yapamıyor. En azından bir tencere dolusu yani 1 tabak da olabilir!

8 tane lahmacuna!

8 tane lahmacuna!

Sevgilini 8 lahmacuna tercih edersin. Neden mi çünkü lahmacun çok daha sadık. Lahmacun yemek insanı mutlu ediyor. Lahmacun sana trip atmıyor. Küsüp gitmiyor ve en önemlisi lahmacun seni kıskanmıyor. Kesinlikle 8 lahmacuna tav oluyorsun!

Menemene!

Menemene!

Sevgilini 2 domates ve 1 bibere tercih edersin. Tabi öyle de düşünmemek lazım menemen önemli ve özel bir yemeğimiz. Herkes güzel yapamaz. Anca kendi yaptığın menemene sevgilini tercih edersin. Menemen güzeldir, sevgilidir.

Köfte ve patatese!

Köfte ve patatese!

Sevgilini köfteye tercih etmen için ilk önce biraz düşünürsün fakat yanına patates de verirlerse ikna olur ve tercih edersin. Sevgilini köfte ve patates için terk edebilirsin. Çok seviyorsun. Senin için ayrılmaz bir ikili ve sanki o grubun 3. üyesi senmişsin gibi hissediyorsun. 3 kişilik dev bir kadro gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
240
130
86
52
23
22
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?