Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerde Hangi Tatlı Gibi Etki Bırakıyorsun?

Erkeklerde Hangi Tatlı Gibi Etki Bırakıyorsun?

Zaten tatlı olduğunu biliyoruz. Peki erkekler üzerinde hangi tatlı gibi etki bıraktığını biliyor musun? Şimdi onu öğrenme zamanı işte...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi cinsiyetten hoşlandığını sorabilir miyiz?

2. Yaşını öğrenebilir miyiz?

3. Baştan aşağıya kremalanmış bir beden için söylenebilecek en anlamlı cümle ne olurdu?

4. İntikam bir meyve olsaydı, hangisi olurdu?

5. Senin içinde olmadığın aşk hikayesi hikaye sayılır mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hayatı güzel yapan sence nedir?

7. Midene kramplar girmesine neden olabilecek durum nedir?

8. İhtiyaçlar listesi çıkarman gerekiyor. En başa hangisini koyardın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ev yapımı bisküvili pasta!

Ev yapımı bisküvili pasta!

Sen erkeklerde ev yapımı olan puding ve bisküvili pasta gibi etki bırakıyorsun. Sende bir hamaratlık seziyorlar. Sanki evlenip evinin kadını, çocuklarının anası olacakmış gibi bir etki bırakıyorsun. Hoşlarına gidiyor bu ama sende bir geleneksellik seziyorlar. Tıpkı anneleri gibi. Erkekler annelerine benzeyen kadınlardan hoşlanırlar. Senden de bu yüzden hoşlanıyorlar. Onlarla ilgilenmen, yemek yapman, onları gereğinden fazla düşünmen erkeklerin hoşuna gidiyor. Erkeklerin üzerinde etkin büyük.

Kaymaklı ekmek kadayıfı!

Kaymaklı ekmek kadayıfı!

Erkeklerin üzerindeki etkin gerçekten büyük. Kaymaklı ekmek kadayıfı gibisin. Senden vazgeçemiyorlar ve çok hoşlanıyorlar. Fazla yedikleri zaman midelerine oturuyorsun, sana kararınca davrandıklarında gerçek yüzünü görüyorlar. Harika bir tatlısın ve senden vazgeçemiyorlar. Senin gibi başka bir ekmek kadayıfı yok.

Trileçe!

Trileçe!

Sen erkeklerde trileçe gibi etki bırakıyorsun. Sütlü tatlı olmanın yanı sıra üzerinde bulunan karamel seni daha bir harika yapıyor. Erkekler senden hoşlanıyor. Hele bir tanesi var ki gözlerini senden alamıyor. Sen onun trileçesisin.

Fırında sütlaç!

Fırında sütlaç!

Erkeklerde fırında sütlaç gibi bir etki bırakıyorsun. Sütlü tatlıların kraliçesi olan sütlaç tam olarak seni anlatıyor. Fırında sütlaç olmak kolay değil bu hayatta. Tatlılığını bir kez daha kanıtlayarak sütlaç etkisi yaratmak konusunda kendini ispatladın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
276
231
143
130
28
23
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın