Görüş Bildir
Haberler
İkili İlişkilerinde Hangi İlaç Gibi Etki Bırakıyorsun?

etiket İkili İlişkilerinde Hangi İlaç Gibi Etki Bırakıyorsun?

Bakalım sen, ikili ilişkilerinde nasıl bir etki bırakıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak; bu tiplerden sana en itici geleni hangisi?

2. Sence sen, ilişkilerine bu özelliklerden en çok hangisini yansıtıyorsun?

3. Sır tutma konusunda nasılsın peki?

4. Haksızlıkla genellikle nasıl savaşıyorsun?

5. Bunlardan hangisi sana göre bir ilişkideki fiziksel yakınlaşmaları en doğru şekilde tanımlıyor?

5. Bunlardan hangisi sana göre bir ilişkideki fiziksel yakınlaşmaları en doğru şekilde tanımlıyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uzun süredir devam eden bir ilişkin var ve sevgiline çok aşıksın. Ancak sevgilin, gönlünü başka birine kaptırmış ve bu yüzden senden ayrılmak istediğini söylüyor. Nasıl tepki verirsin?

6. Uzun süredir devam eden bir ilişkin var ve sevgiline çok aşıksın. Ancak sevgilin, gönlünü başka birine kaptırmış ve bu yüzden senden ayrılmak istediğini söylüyor. Nasıl tepki verirsin?

7. Bunlardan hangisi sana daha çok hitap ediyor?

8. Son olarak; bu zamana kadar kaç kez sancılı bir aşk acısı yaşadın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ağrı Kesici!

Ağrı Kesici!

Sen tam bir ağrı kesici gibisin! Sıcaklığınla, sevginle ve şefkatinle karşındakini sarıp sarmalıyor, bir sevgiliden ziyade insana hayat ortaklığı yapıyorsun. Aynı zamanda oldukça iyi bir sırdaşsın! Kendinden önce hep başkalarını düşünen birisin. Haliyle bu, ilişkilerine de yansıyor ve genelde alttan alıp, ortamı rahatlatan, güzelce karşı tarafı dinleyip çözümler üretmeye çalışan kişi hep sen oluyorsun. Her ne kadar bu yüzden fazla yıpransanda söz konusu 'sevgi' olunca gözün hiçbir şey görmüyor. Bu kadar iyi ve huzur verici olman insanlar üzerinde ciddi bir bağımlılık yapıyor. Kimse senden kolay kolay vazgeçemez!

Antibiyotik!

Antibiyotik!

Bir çözüm insanı olarak senin, ilişkilerde antibiyotik gibi bir etkin var. Hayatta karşına çıkan her şeye karşı temelden bir çözüm getirmeye çalışıyor, pes etmeden üstesinden geliyorsun. Planlı, sorumluluk sahibi ve hiçbir şeyi yapmış olmak için yapmak istemeyen, detaycı birisin. Bu özelliğin haliyle ilişkilerine de yansıyor. Yaşamış olmak için ilişki yaşamıyor, olacaksa tam olsun diyorsun. Bu yüzden oldukça ince eleyip, sık dokuyor kimseyle kolay kolay beraber olamıyorsun. Ancak beraber olduğundaysa o insanı gerçekten sahipleniyor, seviyor ve koruyup kolluyorsun. Ona her konuda destek olup, her şeyine çare olmaya çalışıyorsun. Arkasında senin gibi sevgilisi olan birinin sırtı kolay kolay yere gelmez!

Vitamin!

Vitamin!

Sen, resmen insanlar üzerinde vitamin gibi etki bırakıyorsun. O kadar enerjik ve kıpır kıpırsın ki insanlar senin yanında anında negatif düşüncelerinden kurtuluyor. Seninle birlikte olup da eğlenmemek neredeyse imkansız! Sürekli yeni heyecanlar peşinde, sıra dışı şeyler yapmaya çalışan, çılgın birisin! Monotonluk ve aynılık seni bu hayatta bunaltan en temel iki şey. Bu yüzden düzenli ilişkin ne yazık ki pek olmuyor. Biri veya birilerini gerçekten seviyor, değer veriyor hatta beraber olduğun kişiye dünyanın en şanslı kadını/erkeği hissettirebilecek kadar özenli yaklaşıyorsun ama bir süre sonra bunalıyorsun. Her seferinde büyük bir heyecanla başladığın ilişkiler bir süre sonra sıradanlaşıp, tek düze bir şey gibi gelmeye başlıyor. Sana her anı heyecan dolu bir ilişki yaşatacak kişinin en az senin kadar çılgın olması gerekiyor!

Antidepresan!

Antidepresan!

Sen tıpkı antidepresan gibi bir etki bırakıyorsun! İnsan ilişkilerinden çok iyi anlayan, farkındalığı yüksek, dost canlısı ve hayattan ne istediğini bilen birisin. Gerek arkadaşların gerekse ailenden bir çok insan dertleşmek için önce sana koşuyor çünkü bir şekilde insanlara iyi gelecek şeyleri bulup çıkartabiliyorsun. İkili ilişkilerindeyse karşındakini resmen bambaşka bir etki altına alıyorsun. Ne olduğunu anlamadan kendilerini sana teslim ediyorlar. Gerek bilgilerinle, gerek verdiğin akıllarla insanları derinden etkiliyorsun. Haliyle sevgili olduğun kişinin en büyük dert ortağı, akıl hocası sen oluyorsun. Birlikte olduğun hemen her insan sana her şeyden önce büyük bir saygı duymaya başlıyor ve sana git gide bağımlı oluyor.

Aspirin!

Aspirin!

Sen resmen insanlar üzerinde Asprin gibi bir etki bırakıyorsun! Tam anlamıyla ortamların aranılan insanı, sosyalliğin kitabını yazacak birisin. Aynı zamanda çok yönlü ve yetenekli, elinden her işin gelebilen nadir insanlardansın. Fazlasıyla da sevgi dolusun. Adeta ailen ve arkadaşların için yaşıyorsun. Ne olursa olsun vazgeçemediğin tek şeyse; iyilik! Sevgi dolu biri olduğun için ilişkilerinde de bu yönünü göstermekten kaçınmıyor, her zaman karşındakini düşünüp, onun istediklerini yerine getirmeye çalışıyorsun. Yani o kişiyi hayatının merkezine koyuyor ve onun en mutlu olacağı biçimde bir şeyleri şekillendiriyorsun. Açıkçası bizce kendini biraz daha fazla düşünmelisin. Umarız senin kıymetini bilecek, iyiliğini süistimal edip kalbini kırmayacak insanlar çıkar karşına!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
460
186
96
34
16
14
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Antibiyotik!-doğru bak her zaman "ya hep ya hiç" derim ben.olacaksa adam gibi tam olsun. yoksa hiç bulaşma. bu arada beni başkası için terk eden sevgilimin a... Devamını Gör

EDA DOĞRUER

Antibiyotik! Bir çözüm insanı olarak senin, ilişkilerde antibiyotik gibi bir etkin var. Hayatta karşına çıkan her şeye karşı temelden bir çözüm getirmeye ça... Devamını Gör

Lucinda Kane

Antibiyotik! Herkes senin her şeyi geçireceğini sanıyor ama geçirmiyorsun diyosun yani...