Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Kokulara Göre Karakterini Tahmin Ediyoruz

Sevdiğin Kokulara Göre Karakterini Tahmin Ediyoruz

kontorsiyonist
02.07.2015 - 15:53 Son Güncelleme: 03.07.2015 - 13:36

Sevdiğin ya da sevmediğin kokular, karakterini belirlemede nasıl bir rol oynuyor? Testi çöz, öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi kokuyla uyanmak istersin?

2. Peki ya asla katlanamam dediğin koku;

3. Peki hangi koku seni tanımlıyor?

4. Karnın tok olsa da, kokusunu duyunca canının çektiği yemek;

5. Tercih ettiğin parfüm türü;

5. Tercih ettiğin parfüm türü;
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki çamaşırlarının nasıl kokmasını istersin?

7. Bu garip kokulardan hangisini tercih edersin?

7. Bu garip kokulardan hangisini tercih edersin?

8. Peki, seni geçmişe götürecek koku;

9. Son soru: Koku alma duyuna bir puan verecek olsan; (4 en iyi - 1 en kötü)

9. Son soru: Koku alma duyuna bir puan verecek olsan; (4 en iyi - 1 en kötü)
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen tam bir tek tabancasın!

Sen tam bir tek tabancasın!

Sen hayatını tek kişilik yaşayanlardansın. Ama elbette ki bu yalnız olduğun anlamına gelmiyor. Tam tersi bunalmışsın artık. Sen de haklısın biraz bencillik bazen iyi gider. Neticede bu hayatta en önemli şey 'sen'sin, öyle değil mi? Aşkmış, sevgiliymiş; bunlar olacağı varsa olur zaten. Yoksa da zorlamanın anlamı yok. Zaman; kendinle ilgilenme zamanı. Arkadaşlarınla eğlenmeye gitsen bile, bir süre sonra canın sıkılırsa ya da ortam açmazsa kalkar gidersin. Hayat, mutsuz olduğun yerlerde seni mutsuz eden insanlarla vakit geçiremeyeceğin kadar kısa. Öyle olacağına hiç olmasın daha iyi. Sen tek başına daha iyisin!

Sen tam bir ev kedisisin!

Sen tam bir ev kedisisin!

Evde oturmak, televizyon izlemek, yemek yapmak, misafir ağırlamak senin için büyük bir zevk. Eğlenmek için dışarıya çıkmaya ne gerek var, evde de eğlenilir. Sinema mı? DVD'sini alırız. Hem o restoranların mutfakları kim bilir nasıldır, yıkanmıyordur o salatalar falan, sen evde daha iyisini yaparsın kesin. Hem rahat rahat yersin, öyle değil mi? Evinde olmak sana huzur veriyor. Bildiğin, tanıdık eşyalar, pijamaların ve kanepe... İşte hayat bu! Dışarısı ya çok sıcak ya çok soğuk, hem kalabalık, hep bir kaos var. Neden kendini strese sokasın ki? Evinde daima güvendesin. Ama yine de dikkatli ol deriz biz, çünkü bunun sonu asosyalliğe kadar gidebilir ve çevrendekileri de kaybedebilirsin. Ara sıra da dışarı çık, biraz havan değişsin.

Sen kalender meşrepsin!

Sen kalender meşrepsin!

Hani aynı şarkıdaki gibi güzel çirkin aramıyorsun, fazla ayırt etmiyorsun. Sonuçta ne yazıldıysa o yani, öyle değil mi? Her şeye bir kulp takıp, ufak tefek şeylerden şikayet ederek kendine eziyet etmiyorsun sen. Rahatsın ve huzurunda buradan geliyor. Bazı insanlar senin bu tavrını eleştirip, fazla geniş olduğunu düşünüyor olabilirler. Ama sen onlara da gülüp geçiyorsun. Onları bile kafana takmıyorsun. Keyfin yerindeyse, ortada sorun edecek hiçbir şey veya hiç kimse yok demektir. Ama dikkatli ol deriz biz; çünkü bu durum Pollyannacılığa dönüşebilir, dozunu iyi ayarlamalısın.

Sen tam bir aristokratsın!

Sen tam bir aristokratsın!

Duruşun, tavırların, yürüyüşün hatta gözünün üstündeki kaşından bile bunu her yerde belli ediyorsun. Hiçbir koşulda kalitenden ödün vermiyorsun. Para senin için bir araç değil; amaç ve paranı nasıl harcayacağını çok iyi biliyorsun. Çünkü lüks senin için ekstra bir şey değil, tam tersine bir yaşam biçimi. Çevrendeki kişileri de genelde buna uygun seçiyorsun ve  insanlar hem senden çekiniyor, hem de sana saygı duyuyorlar. Ama yine de insanlarla arana belli belirsiz bir duvar örmüşsün. Bazı şeyler için fazla önyargılısın. Denemediğin veya bilmediğin hiçbir şey için bu kadar isteksiz veya net olmamanı tavsiye ederiz biz; çünkü hiç beklemediğin şeyler hayatını değiştirecek kadar güzel olabilir.

Sen iflah olmaz bir romantiksin!

Sen iflah olmaz bir romantiksin!

Senin için yağmurlu havada film izlenir, karlı havada sıcak çikolata içilir, sonbahar mevsimlerin en güzelidir! Ufak tefek mutluluklarla, aniden moralin yükselir ve günün güzel geçer. Böyle bir günde her şey senin için toz pembedir. Etrafa gülücükler saçan bir iyilik meleğine dönüşürsün. Hele bir de aşıksan... Hayallerin, planların bitmek bilmez. Ama eğer birisi seni hayal kırıklığına uğratmışsa ya da çok uğraştığın bir şeyler ters gitmeye başlamışsa, işte o zaman bütün gün, hatta bu durum düzelene kadar suratını asar, canını sıkarsın. Ne kadar kolay mutlu olabiliyorsan, o kadar kolay da mutsuz olabiliyorsun. Biraz daha gerçekçi olmalısın bizce. Belki de işlerin ters gitmesinin sebebi çok fazla hayal kuruyor olmandır, kim bilir? Biraz oluruna bırak.

Sen tam bir optimistsin!

Sen tam bir optimistsin!

Sen tam bir optimistsin! Sana bardağın yarısı diye sorsalar, bırak boşu doluyu, 'Al kardeş ben susamadım' der bardağı yanındakine verirsin. Her şeyin iyi tarafını görmeye programlanmış gibisin. Kötü kelimesinden bir habersin. Ama bu senin saf olduğun anlamına gelmiyor. Tam tersi, aslında sen kötümser bir insandan daha iyi bilirsin kötünün ne olduğunu, sadece her şeyin iyi olmasını istediğin için etrafına da iyi bir enerji  yaymayı seçmişsindir. Yine de bu kadar iyiliği herkes kaldıramaz bizden söylemesi. Hani insanlar her şey kötü gittiğinde daha fazla ne olabilir ki diye adeta kötülüğe isyan eder, ama istedikleri bir şey olduğunda da keşke başka bir şey isteseymişim der ya; işte bundan bahsediyoruz. Fazla iyilik 'iyi' değil.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
514
186
130
114
32
27
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buket

Sen tam bir aristokratsın! Duruşun, tavırların, yürüyüşün hatta gözünün üstündeki kaşından bile bunu her yerde belli ediyorsun. Hiçbir koşulda kalitenden ödü... Devamını Gör

Sudenaz Telli

Romantik! Romantik! Sen iflah olmaz bir romantiksin! Senin için yağmurlu havada film izlenir, karlı havada sıcak çikolata içilir, sonbahar mevsimlerin en... Devamını Gör

zender-one

Optimist! Optimist! Sen tam bir optimistsin! Sana bardağın yarısı diye sorsalar, bırak boşu doluyu, "Al kardeş ben susamadım" der bardağı yanındakine ver... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

bana da çıktı :p