Görüş Bildir
Haberler
Star Wars Serisinin 7. Filmi Geliyor

Star Wars Serisinin 7. Filmi Geliyor

Benan Altunay
20.01.2014 - 11:23 Son Güncelleme: 20.05.2022 - 11:43

Serinin 7. Filmi Geliyor

Star Wars’dan hayranlarını yüzünü güldürecek haber geldi.

18 Aralık 2015 tarihinde vizyona girecek olan filmin yönetmeni J. J. Abrams, senaryo yazımının bittiğini açıklayarak serinin hayranlarını sevindirdi.

Çekimlerinin kısa süre içinde başlaması beklenen filmin oyuncu seçimleri sır gibi saklanıyordu. ’Breaking Bad’ dizisinden Jesse Plemons ile görüşüldüğü haberleri öne sürülenler arasında yer alıyordu. Abrams, bu iddiayı doğruladı ve görüştükleri tek aktörün Plemons olduğunu belirtti.

Kaynak: http://www.724sanat.com/2014/01/21/se...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Star Wars Filminin Senaryosu Tamam

J.J. Abrams’ın yönetmenliğini üstlendiği Star Wars: Episode VII için meraklı bekleyiş sürüyor. 

Bantmag'ın haberine göre, Pazar günü Television Critics Association’ın düzenlediği basın toplantısına katılan Abrams, filmin senaryosunun hazır olduğunu duyurdu.

Filmle ilgili onlarca soruyla karşılaşan Abrams, bazılarına açık cevaplar verirken oyuncu seçimleriyle ilgili soruları kibarca geçiştirmeyi tercih etti. Abrams’a geçtiğimiz günlerde basında fazlaca yer alan Breaking Bad’den Jesse Plemons ile yaptığı görüşmenin detayları sorulurken, ünlü yönetmen Plemons’ın da film için görüştükleri birçok oyuncudan yalnızca biri olduğunu söyledi.

bantmag

Kaynak: http://bantmag.com/news/yeni-star-war...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diabolus

Bu filmin yapılacağı bir kaç aydır belli ama konuşulan tek oyuncu Plemons ise imdb yalan mı söylüyor ? http://www.imdb.com/title/tt2488496/?ref_=nv_sr_1 4-... Devamını Gör