Görüş Bildir
Haberler
Senin Zihnin Hangi İş İnsanı Gibi Çalışıyor?

etiket Senin Zihnin Hangi İş İnsanı Gibi Çalışıyor?

Zihninde nasıl bir cevher barındırdığını merak ediyor musun? Bu testte, karakterini ve hayatı algılama biçimini iş yaşamına bakışın ve iş zekanla harmanlıyoruz. Bakalım senin zihnin hangi çok başarılı iş insanının zihni gibi çalışıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan başlayalım. Türkiye ve dünyanın ekonomi gündemini en çok nereden takip ediyorsun?

2. Sence beynin günün hangi saatlerinde daha verimli çalışıyor?

3. Bu kitaplardan hangisini okumak daha çok ilgini çeker diye sorsak?

4. Sana göre iş yaşamında başarılı olabilmek için hangisi diğerlerinden daha önemlidir?

5. O zaman dürüstçe söyle bakalım; sen kendini ne kadar başarılı buluyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dürüstlüğe devam. Öfkeni kontrol etme becerini 1 ve 10 arası puanlar mısın bize?

6. Dürüstlüğe devam. Öfkeni kontrol etme becerini 1 ve 10 arası puanlar mısın bize?

7. Biraz da egzersiz alışkanlıklarından bahsedelim.

8. Bu görseldeki hangi renk senin için daha rahatlatıcı?

8. Bu görseldeki hangi renk senin için daha rahatlatıcı?

9. Son olarak, bu GIF'in sende yarattığı çağrışımı soralım.

Steve Jobs

Steve Jobs

Senin zihnin Steve Jobs gibi çalışıyor.

Hırslı, mücadeleci, tuttuğunu koparan bir yapın var senin. Sıradan olan hiçbir şey senin ilgini çekmiyor; farklı, gözü kara ve cesur kararları seviyorsun. Sen üretmeyi, yaratmayı seviyorsun. Düşmeyi görmüşsün; kalkmayı da beceriyorsun. Başarısızlık da dahil, seni yıldıracak pek bir şey olduğunu sanmıyoruz bu hayatta.

Bill Gates

Bill Gates

Senin zihnin Bill Gates gibi çalışıyor.

Maceracı ve yeni şeyleri denemeyi, keşfetmeyi seven bir yapın var ama sana kesinlikle gözü kara diyemeyiz. Bilakis, yeni şeyler keşfederken tedbiri ve dikkati elden bırakmıyor; bir ayağını yere daima sağlam basıyorsun. Estetik de fonksiyon da senin için eş derecede önemli. İnsanlara yardım etmeyi önemsediğini de ekleyelim.

Jack Dorsey

Jack Dorsey

Senin zihnin Jack Dorsey gibi çalışıyor.

Sen durağanlığa pek gelemiyorsun. Neşeli ve enerji dolu yapın iş zekana da yansıyor; bu da seni ve bakış açını yenilikçi kılıyor. Bir şeyi yapınca onu en iyi şekilde yapmayı sevenlerdensin; ki buna hataların da dahil :) Trend'leri takip etmeyi ve hatta bir sonraki trend'i öngörmeyi seviyorsun. Dinamizm ve merak senin olmazsa olmazların diyebiliriz.

Elon Musk

Elon Musk

Senin zihnin Elon Musk gibi çalışıyor.

Dünyanın değişebileceğine, insanın çok daha fazlasını yapabileceğine inanıyorsun. Gerçekten azimlisin ve tek bir işle uğraşmak da seni biraz sıkıyor. Sen geleceğin nasıl olacağını merak ediyorsun ve bu konu oldukça ilgini çekiyor. Para kazanmayı sevdiğini, büyük oynamaktan hoşlandığını da eklemiş olalım.

Donald Trump

Donald Trump

Senin zihnin Donald Trump gibi çalışıyor.

İş nasıl büyütülür; doğru ilişkiler nasıl kurulur; krizler fırsata nasıl çevrilir gibi konulara senin kafan müthiş çalışıyor. Yeni fikirlere açıksın ve bu uğurda para harcamaktan da, batırmaktan da çekinmezsin. Önemli olan, yapmak istediğin bir şeyin içinde kalmamasıdır. Popüler olmayı ve orada olmadığın ortamlarda bile adından bahsettirmeyi seviyorsun. Bahsettiriyorsun da!

Marissa Mayer

Marissa Mayer

Senin zihnin Marissa Mayer gibi çalışıyor.

Son derece kararlı ve yaptığı işin hakkını vermeye çalışan bir bir yapın var. Oyunun baskın karakterleri arasında bir şekilde kendini belli ediyor; meydanı kolay kolay rakiplerine bırakmıyorsun. Herkes gibi sen de çokça hata yapıyorsun ama bunları tekrarlamamak konusunda da dikkatli davranıyorsun.

Coco Chanel

Coco Chanel

Senin zihnin Coco Chanel gibi çalışıyor.

Böylesi bir yenilikçi ve cesur zihin nadirdir. Ama bu kesinlikle uçarı ve geniş olduğun anlamına gelmiyor. Bilakis, disiplinli ve istikrarlısın sen. Kalıplar ve dayatmalara alerjin var resmen. Biraz burnunun dikine giden yapın, biraz da yaratıcı zekan sayesinde, eğer önündeki seçeneklerin hiçbiri sana göre değilse, kendi seçeneğini kendi üretenlerdensin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
356
110
96
42
21
16
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ulaş Yıldıran

Senin zihnin Elon Musk gibi çalışıyor. Dünyanın değişebileceğine, insanın çok daha fazlasını yapabileceğine inanıyorsun. Gerçekten azimlisin ve tek bir iş... Devamını Gör

Luna

Senin zihnin Elon Musk gibi çalışıyor. Dünyanın değişebileceğine, insanın çok daha fazlasını yapabileceğine inanıyorsun. Gerçekten azimlisin ve tek bir iş... Devamını Gör

mistral

test sonucu Elon Musk ta, piyasada tutunmak için jet fadıl olmak lazım.