Görüş Bildir
Haberler
Senin Kumaşından Hangi Kıyafet Dikilir?

etiket Senin Kumaşından Hangi Kıyafet Dikilir?

Herkesin kendine göre bir bildiği bir de kumaşı var. Herkesin bildiğine kimse karışamaz; ama biz burada kumaştan bahsediyoruz.

Testi çöz ve senin kumaşından hangi kıyafet dikilir öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Keşfettiğin bir şey sayesinde daha ilk soruda seni ünlü yapmaya karar verdik. Pekiii ne keşfettin?

2. Peki ya Hababam Sınıfı'nda oynasaydın, kim olurdun?

3. Sence bu varlıklardan hangisinin gerçek olması muhtemel?

4. Şimdi de boşluk doldurma sorusu: Keşke insanlar biraz daha .......... olsa.

5. Diyelim ki bir arkadaşın inanılmaz moralinin bozuk olduğunu söyledi. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hastalandığın zaman tek ihtiyacın olan şey;

7. Diyelim ki, mekanda biriyle bakışıyorsun; ama bir türlü yanına gelmiyor. Ne yaparsın?

8. Son olarak şu oyuncuların filmdeki rollerinden hangisiyle kanka olmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Takım elbise çıktı!

Takım elbise çıktı!

Senden jilet gibi bir takım elbise dikilir! Çünkü bu aristokrat duruşun, modernliğin ve şıklığınla senin kumaşının kalitesi fersah fersah öteden bile fark ediliyor. Nerede nasıl davranacağını ve kime nasıl yaklaşacağını çok iyi biliyorsun. İnsanlarla fazla samimi olmayı sevmiyorsun. Bu senin soğuk bir insan olduğun izlenimini verse bile, aslında sen sadece seviyeli bir dostluk sürdürmek istiyorsun. Dışarıdan bakışta mesafeli görünüyor olabilirsin; ama senin kumaşında bir insan için de zaten gerekli olan bu!

Çorap çıktı!

Çorap çıktı!

Senden ancak milletin başına çorap olur! Kızma hemen. Senin kötü bir niyetin olmadığını biliyoruz. Ama bazen farkında olmadan insanlara sıkıntı veriyor olabilir misin? Herkesle samimi olmana, girdiğin ortamı neşelendirdiğine, insanlarla kolay kaynaşma yeteneğine lafımız yok. Ama gel gör ki senin o samimi olduğunu sandığın insanlar senin arkandan muhabbete limon sıktığını veya her şeye salça olduğunu düşünüyor olabilirler. Biraz dikkatli ol bizce, yoksa senden ancak milletin başına çorap olur.

Trençkot çıktı!

Trençkot çıktı!

Senden tam, mevsimlik trençkot dikilir! Yağmurda da giyilir, hava hafif serinlediğinde de, yeni ısınmaya başladığında da giyilir. Hani tam böyle kalın giysen terlersin, ince giysen üşürsün havaları için bulunmaz bir nimet olursun. Ama işte o kadar. Çünkü sen de aynı trençkot gibi mevsimlik bir işçisin. Bir varsın bir yoksun. Tamam, seni de anlıyoruz, hayat felsefen nabza göre şerbet vermek olabilir. Ama bazen çevrendekilerin sana gerçekten de ihtiyacı olabilir. Böyle zamanlarda elma deseler de çık, armut deseler de çık bizce.

Tişört çıktı!

Tişört çıktı!

Senden hava koşulları ne olursa olsun hep yeni sezon tarafında satılan bir tişört olur! Her mevsim lazımsın çünkü. Sadece yazın sıcağında değil, kışın soğuğunda bile hırkaların, kazakların içinde hep sen varsın. Karakter yapın da aynı böyle; uyumlu bir insansın. Fazla kafaya takmamak senin hayat felsefen. Tabii ki sen de bir şeyler istediğin gibi olsun istiyorsun; ama olmuyorsa da gereksiz yere kendini üzmüyorsun. Böyle giderse sen kolay kolay yaşlanmazsın da!

Kot pantolon çıktı!

Kot pantolon çıktı!

Senden asla modası geçmeyen bir kot pantolon dikilir! Onca pantolonun içinde hani şu yıllar geçse de asla vazgeçemediğin bir tanesi vardır, dönüp dolaşıp yine onu giyersin. Ne kadar eskirse eskisin, kendini en rahat hissettiğin pantolonun o'dur. İşte sen de çevrendeki insanlara böylesine bir güven duygusu hissettiriyorsun. Onları gerçekten dinliyor ve her daim arkalarında olduğunu hissettiriyorsun. Mutlu günlerinde iyi gün dostu, kötü günlerinde dert ortağısın. İşte bu nedenle de vazgeçilmezsin!

İçlik çıktı!

İçlik çıktı!

Senden kış günlerinin en vefalısı olan içlik dikilir! Kimsenin görmesine veya bilmesine gerek olmadan, sıcacık tutar ve asla hastalanmana izin vermeyecek kadar da düşüncelidir içlik. İşte sen de böylesin. Yaptığın iyilikler, elde ettiğin başarılar saymakla bitmez belki; ama sen bunlarla böbürlenmek yerine, sessiz kalmayı tercih ediyorsun. Önemli olan övgü toplamak değil, yaptığın şeyin bir faydası olması; bunu da çok iyi biliyorsun. Sen görünmez bir dostsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1215
812
468
307
157
150
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melody-chan

Içlik dedi resmen. Yıktın beni onedio

Simay

içliği ne güzel anlatmışsınız öyle sjsjdj

nden tam, mevsimlik trençkot dikilir! Yağmurda da giyilir, hava hafif serinlediğinde de, yeni ısınmaya başladığında da giyilir. Hani tam böyle kalın giysen t... Devamını Gör