Görüş Bildir
Haberler
Senin Bu Hayattaki Gerçek Kahramanını Tahmin Ediyoruz!

etiket Senin Bu Hayattaki Gerçek Kahramanını Tahmin Ediyoruz!

Yung Boş Ada
18.12.2015 - 18:28

Senin bu hayattaki gerçek kahramanın kim? Bugüne kadar hayranlık duyduğun, hep adımlarını izlediğin kişi kim biliyoruz ve söylüyoruz! İnanmıyor musun? O zaman testi çözüp kendin görebilirsin :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Ailenle ne sıklıkla vakit geçirirsin?

2. Peki bu kişilerden hangisinin sözleri senin üzerinde daha etkilidir?

3. Sence sen spiritüel bir insan mısın?

3. Sence sen spiritüel bir insan mısın?

4. Genelde tavsiye alır mısın, yoksa tavsiye verir misin?

5. Peki başın sıkıştığında, moralin bozulduğunda yanına gittiğin veya konuştuğun ilk kişi kim?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi çocukluğunun en güzel anılarını düşün, nerede geçiyor bu anılar?

7. Genel olarak nasıl insanlara hayranlık duyuyorsun peki?

8. Son olarak: Ailenle olan ilişkilerini nasıl tanımlarsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dayın!

Dayın!

Senin bu hayattaki gerçek kahramanın dayın! Onu bu dünyadaki tüm insanlardan farklı bir yere koymuşsun. Çünkü o senin için aynı zamanda hem bir koruyucu, hem en yakın arkadaş, hem de hayallerinin kahramanı olmuş. Bir gün tıpkı onun gibi biri olmak senin en büyük hayallerinden biri olmuş; bu yüzden de küçüklüğünden beri onun hareketlerini takip edip, yaptığı şeyleri yapmaya çalışıp, tıpkı onun gibi konuşmaya çalışmışsın. Umarız hayalini gerçekleştirebilmişsindir :)

Teyzen!

Teyzen!

Senin bu hayattaki gerçek kahramanın teyzen! Bir gün tıpkı teyzen gibi cıvıl cıvıl ve bir o kadar da sevgi dolu biri olmanın hayallerini kurmuşsun hep. Teyzen senin için yeri geldiğinde annen, yeri geldiğinde oyun arkadaşın, yeri geldiğinde de sırdaşın olmuş. Annene bile anlatamadığın şeyleri anlatmışsın ona. Bu yüzden de sendeki yer hep çok ayrı kalmış; tüm insanlar bir yana, teyzem bir yana demişsin! Umarız hayalini gerçekleştirebilmişsindir güzel insan :)

Sevgilin / Eşin!

Sevgilin / Eşin!

Senin bu dünyadaki gerçek kahramanın duygusal ve romantik anlamda bağ kurduğun kişi, yani sevgilin veya eşin! Çünkü sen zaten birlikte olduğun kişinin bazı alanlarda senden üstün olan, yeri geldiğinde senden daha zeki, senden daha becerikli biri olmasını istiyorsun ki bu kişi seni de yukarı çekebilsin. Durum bu olunca da onun yaptığı şeyleri hayranlıkla izliyor, takdir ediyor ve onu kendine örnek alıyorsun. Umarız o doğru kişiyi bulmuş ve onunla birlikte zirveye çıkmaya başlamışsındır güzel insan!

En yakın arkadaşın!

En yakın arkadaşın!

Senin bu dünyadaki gerçek kahramanın en yakın arkadaşın! Birlikte atıldığınız maceralar, üstesinden geldiğiniz zorluklar ve elde ettiğiniz her başarı sizin aranızdaki bağı sağlamlaştırdıkça sağlamlaştırmış. Onunla aklına gelebilecek her konuda konuşabilmek ve onun sadakatine güvenmen de onun sendeki yerini iyice sağlamlaştırmış ve onu bir bakıma senin rol modelin yapmış. Başın sıkıştığında gidip onunla konuşur, kararsız kaldığında onun fikirlerini sorar ve onun sana verdiği her tavsiyeyi can kulağıyla dinlersin. Böyle bir dostluğa sahip olduğun için çok şanslısın güzel insan!

Baban!

Baban!

Senin bu dünyadaki gerçek kahramanın baban! Onun korumacılığı, üstüne titreyişi ve bilgeliği seni ona hep hayran bırakmış. Ne olursa olsun onun daima orada olacak ve seni her şeye karşı koruyacak olması sana hep güvende hissettirmiş. Ayrıca sana hayat hakkında öğrettikleri, gösterdikleri, söylediği her söz senin beynine adeta altın harflerle kazınmış ve sen bu öğretileri hayatının her anında kullanmaya devam etmişsin. Baban senin gözünde gerçek bir kahraman, gerçek bir bilge: Bu yüzden de senin rol modelin olmasına şaşmamak gerek! Umarız bir gün, senin de istediğin gibi, onun gibi bir insan olursun!

Annen!

Annen!

Senin bu dünyadaki gerçek kahramanın annen! Onun sana sunduğu o sonsuz ve karşılıksız sevgi, kendini tamamen sana adaması, senin için yaptığı fedakarlıklar seni daima kendine hayran bırakmış ve anneni hayatındaki en önemli insan yapmış. Bir insan nasıl bu kadar sıcak ve sevgi dolu olabilir diye düşünmeden edememişsin hiç. Onun o sıcacık ve güzel kalbine hayran kalmış ve hep tıpkı onun gibi biri olabilmek için uğraşmışsın. Başardığına da hiç şüphemiz yok güzel insan!

Ablan veya ablan yerine koyduğun kişi!

Ablan veya ablan yerine koyduğun kişi!

Senin bu dünyadaki gerçek kahramanın ablan! O kişi eğer gerçek ablansa gerçekten dünyanın en iyi ablasıymış; manevi ablansa da hiçbir kan bağı olmadan sana karşı bu kadar sevgi dolu olması ve seni öz kardeşi gibi benimsemesi bizi bile kendine hayran bıraktı! Sana karşı sevgi dolu tavırları, yeri geldiğinde en yakın dostun olması ve örnek tavırlarıyla sendeki yeri bambaşka bu insanın! Durum bu olunca da ister istemez kendine rol model olarak onu almış ve onun adımlarını izlemeye başlamışsın!

Abin veya abin yerine koyduğun kişi!

Abin veya abin yerine koyduğun kişi!

Senin bu dünyadaki gerçek kahramanın abin! Çünkü senin rol modelin olacak kişi seni koruyup kollamakla birlikte seninle dost olabilecek, sana yol gösterebilecek ve senin geçtiğin yollardan çok yakın zamanda geçmiş biri olmalı! Bu kişi de senin için; eğer bir abin varsa gerçek abin, yoksa da manevi abin olarak seçtiğin o güzide insan! Onun yolundan giderek, onun tavsiyelerini dinleyerek, tecrübelerinden ders çıkararak kendini yavaş yavaş ona benzetmeye başlamışsın. Umarız bir gün tam da istediğin gibi, onun gibi biri olursun güzel insan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1424
783
549
171
130
129
25