Görüş Bildir
Haberler
Seni Tanımlayan Eşsiz Koku Ne?

etiket Seni Tanımlayan Eşsiz Koku Ne?

Anılar bile zamanla unutulur ama kokular unutulmaz, öyle değil mi? Peki, senin o yok olmayacak eşsiz kokun neymiş öğrenmeye ne dersin? Bakalım karakterini hangi koku anlatıyormuş, görmek için doğru teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Uzun ve yorucu bir gün geçirdin ve tabiri caizse kafan kazan gibi oldu. Bunlardan hangisini yapmak seni rahatlatır?

4. Diyelim, bu yemeklerden seçtiğin biri hariç geri kalanların hepsi dünya üzerinden yok olacak. Unutma, sadece birini kurtarabilirsin…

5. Pekiiiii, ömrünün sonuna kadar her gün bu sanatçılardan birinin şarkılarını dinlemek zorunda olsan...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini en iyi anlattığını düşündüğün özelliği seç lütfen.

7. Okulda senin de yıldızının parladığı anlar vardı elbette. Peki, sen en çok hangi derste kendini gösteriyordun?

8. Ve son olarak... Yanına bir arkadaşını da verip seni bu yerlerden birine ışınlayacağız, hem de tam şu an! Rotayı sen seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Vanilya!

Vanilya!

Vanilya kokusu tam da seni anlatıyor, sen gerçek bir klasiksin! Tanıştığın herkes seni tatlı, dışa dönük ve hoşsohbet buluyor. İnsanlar tarafından da çok seviliyorsun.

Eski kitaplar!

Eski kitaplar!

Eski kitapların kokusu gibi, sende de insanları rahatlatan ve huzur veren bir şeyler var. Zekan kesinlikle yaşanılan yılların ve edinilen tecrübelerin ötesinde, ağzın da iyi laf yapıyor üstelik...

Gül!

Gül!

Gül kokusu, seni tanımlayan gerçek koku! Sen de bir gül gibi çok zarifsin. Organize olmaktan ve her şeyi kontrol altında tutmaktan hoşlanıyorsun, klas ve romantiksin.

Lavanta!

Lavanta!

Sen tıpkı lavanta gibi insanı sakinleştiriyorsun. Serinkanlılığını asla kaybetmiyor ve insanları daha iyi hissettirmek için ne diyeceğini her zaman biliyorsun. Tam bir acil durum insanısın. Sende güven verici bir şeyler var.

Yağmur!

Yağmur!

Tıpkı yağmur kokusu gibi sen de benzersizsin! Kendi bildiğini okumayı ve bu uğurda hiç pişman olmamayı huy edinmişsin. Ama insanı içten içe rahatlatan bir tarafın da var.

Çikolata!

Çikolata!

Çikolata gibi sen de çok tatlısın. En zor durumları bile biraz daha iyi hale getirmenin bir yolunu her zaman buluyorsun. Pozitif enerjin genelde gözlerinden taşıyor ama ara sıra melankolik anların da olmuyor değil hani.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
397
217
78
46
22
19
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın