Görüş Bildir
Haberler
Sizin İlişkiniz Hangi Efsane İkiliyi Temsil Ediyor?

Sizin İlişkiniz Hangi Efsane İkiliyi Temsil Ediyor?

Yung Boş Ada
09.06.2015 - 17:40 Son Güncelleme: 09.06.2015 - 18:18

Öyle ikililer vardır ki, biri söylenince akla direk ikincisi gelir. Acaba sizin ilişkiniz bu efsane ikililerden hangisine benziyor? Hadi hemen testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize ilişkini tanımlamanı istesek senden!

2. Peki birlikte nasıl fotoğraflar çekersiniz?

3. Birbirinizin yanında ne kadar saçmalayabilirsiniz?

4. Geldik kavgalara, ne kadar sıklıkla kavga edersiniz?

5. Peki bize kavgalarınızı tanımlamanı istesek senden?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu kavgaların sonunda genelde kim özür diler?

7. Yardıma ihtiyacın olduğu zaman O ne yapar?

8. Arkadaşlarınız sizin hakkınızda ne söylüyor peki?

9. Son olarak bu çiftlerden birini seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz "Tapu ve Kadastro" gibisiniz!

Siz "Tapu ve Kadastro" gibisiniz!

Siz çok ciddi bir çiftsiniz. İkiniz de laubalilikten hoşlanmayan, sert insanlarsınız. Bu yüzden bir araya gelince de devlet kapısı gibi ciddi bir müesseseye dönüşmeniz hiç de şaşılası değil. Ayrıca siz ilişkinizi çok ciddiye alıyor, asla hiçbir şeyi oluruna bırakmıyorsunuz. Çok özen veriyorsunuz ilişkinize ve birbirinize son derece saygı duyuyorsunuz.

Siz "300 ve 500" gibisiniz!

Siz "300 ve 500" gibisiniz!

300 500 300 500 musluğu açtım tıpasını taktım musluğu açtım tıpasını taktım... Siz bir kere çok eğlenceli bir çiftsiniz! Sizi suratınız asık, canınız sıkılmış görmek neredeyse imkansız. Sürekli kendinize bir eğlence buluyor, her anınızı dolu dolu yaşıyorsunuz. Çok absürt şeyler yaptığınız da oluyor sizin. Mesela hiç tanımadığınız birinin düğününe gidip herkesle tokalaşıp göbek atabilirsiniz siz. Çok kıskanılan bir çiftsiniz siz çook...

Siz "kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler" gibisiniz!

Siz "kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler" gibisiniz!

Siz ilişkinizde bitişe, sona geldiğinizi düşünürken bir anda aslında hiçbir şeyin bitmediğini fark edip uçurumun ucundan geri dönmüşsünüz. Siz ilk günlerdeki heyecanınızı yeniden yakalamış, ve hatta eskisinden bile daha güzel, sağlıklı bir ilişki yaşamaya başlamışsınız. Sizin sevginiz her şeyi yenmiş, her şeyin üstesinden gelmiş. Küllerinizden doğmuşsunuz siz. Ayrılamazsınız siz, ihtiras var :)

Siz "babet ve yara bandı" gibisiniz!

Siz "babet ve yara bandı" gibisiniz!

Siz her zorlukta birbirini daima destekleyen, dayanışma gücü mükemmel bir çiftsiniz. Siz birbirinizi asla yarı yolda bırakmazsınız. Çünkü siz birbiriniz için sadece sevgili değil, aynı zamanda yol arkadaşı, yoldaşsınız. Daima birbirinizin yaralarını sarıyorsunuz. Sizin gibi birbirini koruyup kollayan bir ilişki gerçekten zor bulunur. Kıymetini bilin.

Siz "sigara ve çakmak" gibisiniz!

Siz "sigara ve çakmak" gibisiniz!

Sigara ve çakmaktan biri olmazsa diğeri olur mu hiç? Olmaz. İşte siz de aynen böylesiniz. Birinizden biri olmazsa diğerinin anlamı kalmaz. Birbirinize bağımlılık derecesinde bağlısınız. Biraz da melankolik bir çiftsiniz. Yaşadığınız her şeyi uçlarda yaşıyorsunuz ve sürekli arabeske bağlamaya hazır durumdasınız. Bu yüzden siz birlikte anlamlısınız, hiç bırakmayın birbirinizi!

Siz "nutella ve taze ekmek" gibisiniz!

Siz "nutella ve taze ekmek" gibisiniz!

Siz taze ekmek ve nutella gibisiniz. Birbirinize tat katıyor, sevgi katıyorsunuz. Siz bir araya gelince çok daha güzel oluyorsunuz. Ayrıca siz o kadar sevgi dolu bir çiftsiniz ki, çevrenizde size 'sevgi kelebekleri' gibi takma isimler takılıyor olması muhtemel. Ne diyelim, siz çok tatlı bir çiftsiniz :)

Siz "X ve Y" gibisiniz!

Siz "X ve Y" gibisiniz!

Siz X ve Y gibi, bilinmezlerle dolu bir çiftsiniz. Siz kendinizi kendi içinizde biliyorsunuz, ama asla dışarıya ser verip sır vermiyorsunuz. Ayrıca öyle bir bağ var ki aranızda, birinizden biri olmazsa diğerini bulmak, tanımak imkansız. Çünkü sizin aranızdaki bağ iki bilinmeyenli denklemler gibi, önce biri tanımlanacak ki diğeri bulunabilsin. Kısaca siz birbiriniz olmadan yapamazsınız.

Siz "Leyla ile Mecnun" gibisiniz!

Siz "Leyla ile Mecnun" gibisiniz!

Sizin çok büyük bir aşkınız var, bu bir gerçek. Fakat aşkınızın büyüklüğü kadar engelleriniz de var aranızda. Bu engelleri aşmak için sonuna kadar savaşıyorsunuz her seferinde bıkmadan, yorulmadan. Hiçbir şeyin aşkınızın önüne geçmesine izin vermiyorsunuz. Çünkü sizin için aşkınız bu dünyadaki en önemli ve değerli şey. Birinizden birine bir şey olsa diğeriniz çöllere düşer, hayatı kayar resmen. Bu yüzden siz birbirinizi kaybetmemek için ne gerekirse yapmaya hazırsınız.

Siz "ateş ve barut" gibisiniz!

Siz "ateş ve barut" gibisiniz!

Siz gerçekten çok tutkulu bir çiftsiniz. Zorsunuz, sürekli bir tartışma havası içindesiniz fakat her tartışmanın sonunda da birbirinize daha çok bağlandığınız, daha ateşli bir hal aldığınız diye de bir gerçek var. Siz saatli bomba gibisiniz aslında, bir araya geldiğinizde ortalığı kasıp kavuracak kadar büyük bir güce sahip oluyorsunuz. Vay canına, diyecek bir şey bulamadık başka, siz gerçekten çok ateşli ve zor bir çiftsiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
187
81
61
21
14
12
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sheldon

varmış gibi bi çözeyim dedim sonuç ----> Siz "Tapu ve Kadastro" gibisiniz! bu ney olm?

Pasif Kullanıcı

varmış gibi çözenlerde varmış ben gibi :D

Pasif Kullanıcı

olmayınca testi çözmeye yüzümüz yok :D:D::D:AS:D:SD:AS:DA:SD:AS

Alper Gayretli

bu yorumu yapmak icin tıklamıştım :/

Pasif Kullanıcı

İlk soruyu gordum ya lanet ettim..bende sevgilisi olmayanlarda bu testi yapabilir sandim..sapsiziz kardes sapsiz..napak yani..

Pasif Kullanıcı

he yaa, olsun ben varmış gibi yaptım oh canıma değsin :D