Görüş Bildir
Haberler
Sen ve En Yakın Arkadaşın Hangi İkilisiniz?

etiket Sen ve En Yakın Arkadaşın Hangi İkilisiniz?

Bir testimizle daha karşınızdayız. Bu sefer en yakın arkadaşınla senin hangi ünlü ikili olduğunu söylüyoruz. Testi çöz hemen öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize en yakın arkadaşının en belirgin özelliğini söyle.

2. Sence bu dünyayı ne kurtaracak?

2. Sence bu dünyayı ne kurtaracak?

3. En sevdiğin sevgilin?

4. Bir yarışmaya katılacak olsan hangisine katılırdın?

5. Peki aşağıdaki kokulardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne sıklıkla yalan söylersin?

6. Ne sıklıkla yalan söylersin?

7. Peki genel olarak sosyal bir insan mısın?

8. Son soruda bize aşağıdaki derslerden hangisini daha çok sevdiğini söyle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tom ve Jerry!

Tom ve Jerry!

Sen ve en yakın arkadaşın ünlü bir ikili olsanız Tom ve Jerry olurdunuz. İkinizde de yufka gibi bir yürek var ama ikiniz de inatçıdan ötesiniz. Birbirinizle uğraşmadan edemiyorsunuz ama birbirinizden de asla vazgeçemiyorsunuz. Günün sonunda dönüp dolaşıp birbirinize sarılıyorsunuz. Hele sizi düşman sananlar yok mu halt etmişler halt!

Batman ve Robin!

Batman ve Robin!

Sen ve en yakın arkadaşın ünlü bir ikili olsanız Batman ve Robin olurdunuz. Biriniz her daim daha atak, daha dışa dönük, daha eğlenceliyken biriniz de daha içe kapanık ve daha ağır başlısınız. En büyük ortak özelliğiniz ise gözü kara olmanız ve oldukça cesur kararlar alabilmeniz. Birbirinizin ne kadar eksik yanı varsa tamamlıyorsunuz. Yani bir elmanın iki yarısısınız.

Zeki'yle Metin!

Zeki'yle Metin!

Sen ve en yakın arkadaşın ünlü bir ikili olsanız Zeki'yle Metin olurdunuz. Sizin aranızdaki bağ aslında arkadaşlıktan da öte. Siz adeta kardeş olmuşsunuz. En ufak bir şeyde birbirinize sırtınızı yaslayabileceğinizi biliyorsunuz ve bunun için de oldukça güvende hissediyorsunuz. Biliyorsunuz ki en kötü olayda bile size elini uzatacak biri var. Sizin dostluğunuz ömür boyu.

Edi'yle Büdü!

Edi'yle Büdü!

Sen ve en yakın arkadaşın ünlü bir ikili olsanız Edi'yle Büdü gibi olurdunuz. Biriniz biraz daha olgun ve mantıklı hareket eden biriniz ise daha çocuksu ve hayalperestsiniz. Edi, Büdü'yü yaptıklarıyla sürekli zor durumda bıraksa bile Büdü, Edi'yi o kadar çok seviyor ki ona hiç mi hiç kızamıyor. E tabii Edi'nin de Büdü'yü ne kadar sevdiğini anlatmamıza gerek yok herhalde.

Red Kit ve Düldül!

Red Kit ve Düldül!

Sen ve en yakın arkadaşın ünlü bir ikili olsanız Red Kit ve Düldül olurdunuz. İkiniz de son derece akıllı ve cesursunuz. Yalnız birinizin titizlik hastası olduğunu söylemeden geçmeyelim. Ayrıca Düldül olanın kritik anlardaki hamleleriyle arkadaşının başını çok kurtardığını biliyoruz. Birbiriniz çok seven ve asla ayrılamayacak olan iki arkadaş olarak bu dostluğun ömür boyu sürecek olması bizim bile gözlerimizi yaşartıyor.

Wilma ve Betty!

Wilma ve Betty!

Siz en yakın arkadaşınızla ünlü bir ikili olsanız Wilma ve Betty olurdunuz. Sizin arkadaşlığınız aslında dolaylı yoldan. Yani arkadaşın arkadaşıymışsınız ama zamanla birbirinizin en yakın arkadaşı olmuşsunuz. Hatta o kadar ilerletmişsiniz ki yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor. Bir dost bir sırdaş olmuşsunuz birbirinize. Beraber vakit geçirmekten hiç mi hiç sıkılmıyorsunuz. Ne diyelim umarız bu güzel dostluğunuz bir ömür boyu sürer.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1530
834
605
269
157
121
100
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın