Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Elit Bir Kadınsın?

etiket Sen Ne Kadar Elit Bir Kadınsın?

mignon
26.02.2016 - 16:48

Evet leydiler gibi büyümedik belki ama hepimizin içinde bir elitlik kırıntısı vardır. 'Elit değilim ben' diyenler de bu duruma en çok özenenlerdir. Haydi gelin ne kadar elit olduğunuza bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! İlk olarak şu şehirlerden hangisinde yaşamak isterdin onu söyle?

2. Peki öğrenme fırsatın olsa hangi yabancı dili tercih ederdin?

3. Peki bu kadar ülke yeter biraz da bize dönelim şu kelimelerden hangisi seni çıldırtıyor?

4. Yemek de bir karakter meselesi. Diyelim ki yeterince paran var, şu aşağıdakilerden hangisini tercih edersin?

5. Peki aşağıdaki ünlülerden hangisi idolün olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki senin hayalindeki düğün hangisi?

7. Evlendin sıra geldi çocuğa, çocuğunun nasıl bir eğitim almasını istersin?

8. Opera ve bale hakkında ne düşünüyorsun?

9. Son olarak bir de fular seç bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen elitlik konusunda Kraliçe Elizabeth’i bile geçmişsin!

Elitlik denilince bütün gözler senin üzerinde oluyor. Her hareketin, her mimiğin fazlasıyla zarif ve narin. Tıpkı İngiliz Kraliyet ailesi gibi her davranışın gözler önünde. Bu kadar göz önünde olduğun için de ne yapsan insanlar tarafından fazlasıyla konuşuluyor. Kraliyet ailesi gibi dışarıdan havalı ve soğuk gözüküyorsun, bu nedenle çevrende kıskananların da çok. Bu kadar elit olup üzerine bir de havalı olmak herkese nasip olmaz eh bu kadar iyi özelliğin de düşmanı çok olur! Bütün bunlar dışında çevrendekiler senden fazlasıyla çekiniyor ve yanında geriliyor. Bu da senin biraz mükemmeliyetçi ve azıcık yargılayıcı tavrından kaynaklanıyor. Herkesin senin gibi mükemmel ve elit olmasını bekliyorsun ama maalesef senin gibisi az bulunur cinsten!

Leydilik okulunu birincilikle bitirmişsin!

Sen elitlik konusunu aşmışsın, bizim tahminlerimize göre bebekliğinden beri elitmişsin bu nedenle ailen seni leydi okuluna göndermiş. Bir insan ancak bu kadar zarif, bilgili ve sempatik olabilir. Sıcacık gülümsemenle insanların içini ısıttığın gibi elit ve zarif tavırlarınla onları kendine hayran bırakıyorsun. Üstelik senin ki öyle boş bir elitlik de değil fazlasıyla kültürlü ve bilgilisin de. Tiyatrodan, operaya bütün sanat dallarını seviyor ve takip ediyorsun. Bunların yanı sıra gezmeyi görmeyi ve farklı külttürleri yerinde tanımaya da bayılıyorsun. O kültürlerden öğrendiklerinle elitliğine elitlik katıyorsun.

Senin için doğal olmak en iyisi!

Senin öyle elitlik de gözün yok varsa yoksa doğallık istiyorsun. Senin için elit tavırlar fazlasıyla yapmacık sonuçta hiçbirimiz evinde baloya gider gibi giyinmiyoruz. Bu nedenle dışarıdaki tavırlarımız da böyle olmamalı. 'Kimse evde annesinden Cafe de Paris soslu et istemiyorsa ve günün sonunda televizyonun karşısında göbeğini kaşıya kaşıya yatıyorsa o zaman bu yapmacıklığa ne gerek var?' İşte aynen böyle düşünüyorsun. Bizce de biraz haklı gibisin. Sonuçta hepimiz sokakta oyun oynayıp gerekirse çamura bulanıp eve dönen çocuklardır. O zaman ki umursamazlığımıza şimdi de sahip olup içimizden geldiği gibi davranmak en güzeli!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2392
1148
403
316
103
57
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilara koç

en elitlik konusunda Kraliçe Elizabeth’i bile geçmişsin! Elitlik denilince bütün gözler senin üzerinde oluyor. Her hareketin, her mimiğin fazlasıyla zarif ve... Devamını Gör

Şekerli Kurabiye

Leydilik okulunu 1.likte bitirmişim

rümeysa

Leydilik okulunu birincilikle bitirmişsin!